Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune Umanitara "4 x 4 Karpaten Hilfe" 10-19. Decembrie 2015

Bjerik
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata,

abia acuma am descoperit dicutiile aici despre Actiuniile Umanitare. Asa doar vreau sa prezint si eu ce am facut cu niste prieteni din zona Sibiu, Arad, Cugir, Albac si Abdrud in Decembrie 2015 in Muntii Apuseni, Sureanu si Cindrel.

Pe scurt aici o "introducere" despre povestea noastra:"O poveste de Crăciun cu offroad" http://www.mazy.ro/o-poveste-de-craciun-cu-offroad/

Si pe Situl nostru Facebook se gasesc mai mult detalii si poze de la actiunea din Decembrie 2015: https://www.facebook.com/4-x-4-Karpaten-Hilfe-962353160470831/?fref=ts

Vreau sa continuam cu actiuniile umanitare si in viitori, concret din 04. - 10.04. 2016 vom fii iar pe drum undeva in Romania, foarte probabil tot on aceleas zone unde am fost si in decembrie.

Un weekend placut

Paul

Re: Actiune Umanitara "4 x 4 Karpaten Hilfe" 10-19. Decembrie 2015

Salutare! Cu mici corecturi asta in spiritul adevarului , dea lungul anilor la cugir s-au mai organizat astfel de evenimente fie sub egida club 4x4 fie din initiative private dar cam cu aceiasi participanti si cam cu aceleasi resurse . Actiunea fiind caritabila nu am dorit publicitate sub nici o forma . Eu personal cred ca astfel de actiuni se fac nu se ''televizeaza'' . Cu respect !

P.S. Dezavuez ideea ca suferinta unora poate fi subiect de publicitate.

Edited by a DY 1
Reality is for those who cannot face Science Fiction!

@ aDY 1,

Cu respect la fel! Actiuniile se fac nu se ''televizeaza'' - corect, dar trebuie si adunat si donat ajutoare. Pentru scopul acesta nu vad nici un lucru rau, daca sensibilizam oamenii din jurul nostru sa participa la Campaniile Umanitare, indiferent daca sunt ale noastre sau altundeva...

Pe de alta parte, nici nu se pune discutia ca am precizat ca doar eu am facut ceva in zona Cugir.... Acolo am fost doar participant, la o campania umanitara faina. Sincer spus - nu stiu ce te doare... Poate daca ma gandesc - stiu pe cineva cu numele de Adi din Cugir.... si daca numele tau incepe cu litera "N" e cam clara treaba...

Foarte clar, eu sunt Adrian Nicoara iar cel care a strans in numele nostru ajutoarele anul acesta ,se numeste Iancu, un om deosebit ,precum si cealalalta companie germana care a facut o contributie generoasa pe care nu o numesc pentru ca au vrut sa fie anonimi. Nu doresc sa iau parte la ceva fara a mi se cere acordul . Multumesc!

Edited by a DY 1

Domnule Nicoară. .. nu te înțeleg de ce te bagi în seama când inițial nimeni dintre noi s-a gândit la tine și nici nu te-a pomenit. Și sincer spus - încă nu am ajuns asa departe să-ți cerem ție voie sa facem sau sa participam undeva în România la vreo campanie umanitara. Stai mai relaxat și enjoy your life. Romania nu este a ta... Este o țară libere cu oameni liberi.

Edited by Astral

Ma bucur ca suntem deacord , nu doresc decit sa se spuna lucrurile corect , adevarat sa nu fim loati drept fraieri . Am inciput de ceva vreme sa avem fobie la mincina sau la dezinformare iar inca din titlu am ramas cu custul amar ca un grup de oameni cu inima mare am facut ceva iar altcineva vine si face capital de imagine pe seama noastra.

PS Am sa intrd si pe Abentoer4x4.de daca stie ca am facut actiune umanitara ca publicitate pentru dumneavoastra. Cu respect !

Imi pare rau! Eu nu am facebook si nu am stiut nimic pina acum .Ce reactie pot sa am cind cineva isi insuseste munca ta (ta la modul general)'. si te mai si ataca (la modul personal).Nu am apsolut nimic cu nime care vrea sa faca ceva sau ajsut@ e pe cineva indiferent unde in lumea asta (este loc pentru fiecare ).Faptul ca dl. Paul m-a adus in discutie m-a facut sa am aceasta reactie ,de ltfel cred eu politicoasa si strict la obiect.

Edited by a DY 1

@ Admin,

eu am vrut aici doar sa prezint azi dimineata pe scurt campania umanitara initiata de mine personal desfasurata din 10-15 Decembrie 2015. Cautand niste piese pentru un Isuzu Trooper, am ajuns pe pagina Campaniilor umanitare aici in Forum.

In textul mai sus nu am pomenit in nici un fel, pe domnu Adrian Nicoara din Cugir, care din prima clipa a incercat sa atace ce am facut (nu stiu ce motiv are).

Sa raminem la facte si adevar: Actiunea "4 x 4 Karpaten Hilfe" a fost initiata de persoana mea in Noiembrie 2015, si cu prieteni din zona Sibiu, Arad, Albac si cu prientenii mei de la "Fundatia Pompierilor Voluntari" din Abrud cu ajutorul carora am avut o actiune foarte faine in muntii Apuseni si am putut ajuta multi oamneni. Inclusiv primaria din Albac ne-a ajutat la actiunea aceasta.

In zona Cugir am fost invitat de unul din initiator campaniei umanitara din Cugir pe ziua de 14. Decembrie 2015 sa particip si la actiunea in zona de acolo. Si acolo, am donat ca fiecare altul, niste bani pentru actiunea aceasta. Domnul Adrian Nicoara nici nu a fost in fata locului cu grupul nostru si dupa cat stiu eu nici cu un al doilea grup care mergea paralel tot in zona acolo, in aceasi zii.

Nu stiu sincer spus, ce drept sau motiv domnu Nicoara isi asuma dreptul sa considera munca si initiativa mea in zona Apuseni, Cindrel ca "munca lui"...

Si nici nu inteleg ce probleme are cu participarea mea la o campanie in zona Cugir, unde stie toata lumea foarte bine, "cine" este Initiatorul Campaniei de acolo.... Deci care sa fii fost vreun motiv sa-l intreb eu pe domnu Nicoara daca am voie sa scriu ceva despre Campania mea sau sa am voi sa folosesc cuvantul "Cugir"???

Nu am pomenit in nici un moment, cu nici o vorba ca eu am organizat ceva personal vreo actiune in Zona Sureanu/Cugir - si asta e fact.

In discutie sa implicat domnu Nicoara doar el insusi azi dimineata... si nu stiu din ce cauza.

Imi pare foarte rau ce discutie sa dezvoltat aici, dar nu imi place cand cineva poveteste ceva despre persoana mea, ce nu este adevarat...

Unde in mod normal, doar una conteaza - sa ajutam - cat se poate de bine si oriunde este posibil - asta este si ramine Ideea mea, si ceea ce ma face sa continuam si anul acesta sa facem mai multe actiuni ca in decembrie 2015.

Totodata apreciezi mult, fiecare actiune si campanie umaniitara, indiferent cine a fost initiatorul sau cu ce a ajutat.

Salutare! Cu mici corecturi asta in spiritul adevarului , dea lungul anilor la cugir s-au mai organizat astfel de evenimente fie sub egida club 4x4 fie din initiative private dar cam cu aceiasi participanti si cam cu aceleasi resurse . Actiunea fiind caritabila nu am dorit publicitate sub nici o forma . Eu personal cred ca astfel de actiuni se fac nu se ''televizeaza'' . Cu respect !

P.S. Dezavuez ideea ca suferinta unora poate fi subiect de publicitate.

Ce nu este clar si ce am spus vizavi despre ce a fost in alte parti .

Imi pare rau daca ati inteles altceva

Pentru mine lucrurile sunt clare

Am sa inchei discutia aicea .O zi buna!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use