alexbikerul Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Stie cineva daca se potriveste arborele si bielele de la 3000 v6 cu 12 v la cel de 24 de valve injectie.au acelasi cod motor pansonat pe bloc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusb Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Motor pajero 3000 Stie cineva daca se potriveste arborele si bielele de la 3000 v6 cu 12 v la cel de 24 de valve injectie.au acelasi cod motor pansonat pe bloc Eu nu stiu motorul dar regula nu este blocul, volanta trebuie sa o verifici. Pt ca la 24 valve difera cuplul (de regula) Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Motor pajero 3000 Pai pe mine ma intereseaza arborele ca prinderea lui pe volanta e la fel mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusb Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 (editat) Re: Motor pajero 3000 Pai pe mine ma intereseaza arborele ca prinderea lui pe volanta e la fel Ideea este urmatoarea: de obicei producatorii folosesc acelasi bloc motor pt mai multe versiuni de bph sau cuplu. Difera numarul de supape,rampele de la valvele hidraulice daca are , softul ecu, injectoarele si turbina. Mai difera volanta in sensul ca poate are aceeasi prindere dar poate fi mai groasa. Daca te arunca cativa mm (nu stiu la tine ) dar poate fi o problema. Daca ai cuplu mai mare poti avea alt ambreiaj . la biele: vezi ce pistoane foloseste motorul tau si vs celalalt pt ca: de obicei pistoanele dish (si astea se folosesc cand ai boost mai mare la turbo pentru low compresion) au bielele mai scurte decat pentru pistoane flat. Supape mai multe pui pe masina daca ai pistoane dish si lucrezi cu boost mai mare pe turbina (de obicei) Eu lucrez acum la un motor si i-am schimbat bielele si pistoanele pt ca de la flat am trecut la dish. Am pus biele cu 3,2 mm mai scurte Mai multe nu-mi vin in minte acum dar regula se pastreaza indiferent de producator. Editat Februarie 13, 2016 de mariusb Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Motor pajero 3000 Merci.volantele sunt la fel.eu am motorul aspirat.deci nui problema de pistoane mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusb Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: Motor pajero 3000 Merci.volantele sunt la fel.eu am motorul aspirat.deci nui problema de pistoane succes atunci este simplu. Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate