med_max Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Salut baieti . Am si eu nevoie de o informatie pt Jeep Rubicon. Am fost la un test drive in vederea achizitionarii unui Rubicon sh. Am testat si 4x4..,ce vroiam sa intreb este in modul 4x4H ... Luand un viraj nu foarte strans , volanul joaca sa zic cand apesi accceleratia. Este normal? Multumesc anticipat de ajutor... Modelul este 2012 rubicon Editat Februarie 14, 2016 de alin-jeep LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Salut baieti ... Am smsi eu nevoie de o informatie pt Jeep Rubicon. Am fost la un test drive in vederea achizitionarii unui rubicon sh. Am testat si 4x4..,ce vroiam sa intreb este in modul 4x4H ... Luand un viraj nu f strans ... Volanul joaca sa zic cand apesi accceleratia... Este normal? Multumesc anticipat de ajutor... Modelul este 2012 rubicon Pe ce fel de suprafata ai facut testul ?Presupun ca pe asfalt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Da normal ... Nu aveam cum altfel ... Ideea este ca daca mergi 4x4h pe zapada, gheata ... Etc ... La fel face ? LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Da normal ... Nu aveam cum altfel ... Ideea este ca daca mergi 4x4h pe zapada, gheata ... Etc ... La fel face ? Este un fenomen 100% normal deoarece cutia de transfer distribuie forta 50% fata -50% spate .In cazul Rubiconului(si al altor masini cu cutie de transfer fara diferential central ) este normal de aceea este de evitat mersul pe suprafate cu aderenta mare in 4x4 H .Pe 4x4 L nu o sa se simta asa de urat dar tot se simte Zapada ,gheta ,namol chiar si pe macadam nu o sa se simta nimic (aproape) :h5 Editat Februarie 14, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Absolut normal. Planetarele fata au cruci cardanice. La virari mari pe suprafete aderente asta este fenomenul. Si este valabil pentru orice Wrangler cu planetare stock. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... ideea este ca pe suprafetele aderente sa mergi numai cu spatele cuplat. cuplezi fata numai pe suprafetele pe care ai aderenta scazuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Absolut normal. Planetarele fata au cruci cardanice. La virari mari pe suprafete aderente asta este fenomenul. Si este valabil pentru orice Wrangler cu planetare stock. Posibil si cu RCV-uri sa fie la fel .Doar cu alta cutie de transfer s-ar schimba treaba (spre exemplu cutia de transfer de la Grand cherokee Wj/Wg unde transmisia este permanenta ) :h5 Stiu la ce te referi ,vibratiile care apar la cuplarea 4x4 si pe suprafete moi la viraje stranse cu turatie la roata -acolo este problema de cruce planetara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... https://www.youtube.com/watch?v=G9AbWnRQCac Tare mi-ar place daca cineva s-ar oferi sa traduca in romana .Sunt informatii bune :h5 Editat Februarie 14, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... scrie si in cartea masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... este un fenomen care dupa o gramada de ani de comunitate 4x4 nu il inteleg, de ce inca mai exista oameni care se apuca sa foloseasca scule fara sa citeasca/stie nimic despre ele.... , sau ma rog daca de citit e prea greu ... inteleg dar macar intrebati oameni buni ca asta nu e greu , nu va apucati sa stricati si sa uzati lucruri bune . 90 % din masinile de teren nu tolereaza modul 4x4 H sau L pe asfalt. 2 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: Nelamurie Jeep Rubicon Unlimited... Multumesc frumos baieti de info ... Foarte de treaba si de apreciat ca intodeauna ... Am citi despre sistemul in sine ... Am mai mers cu 4x4 ... Vroiam doar sa confirm ce credeam ... Eram putin nesigur...sper daca reusesc sa o achizitionez revin cu poze. Multam inca o data LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate