mackie Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Ma poate ajuta cineva cu ceva dealer (era ceva tip aici pe forum ) cu cauciucuri. am cautat si nu am gasit . ma intereseaza cauciuicuri pt buldoexcavator. mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: dealer cauciucuri Vorbeste cu Faitonu "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: dealer cauciucuri Sau Dan Metea din Turda 0744 609233 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: dealer cauciucuri mersi pt informatii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: dealer cauciucuri Sau Dan Metea din Turda 0744 609233 din pacate Dan nu mai este la "omuletu galben".Daca n-ai gasit trimite-mi pm cu dimensiunile anvelopei,si lasa-mi un nr.de tel. :) ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate