White_vyper Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Editat Februarie 15, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Sa il stapanesti sanatos! Frumoasa culoare... e de fabrica sau revopsit? Pune mai multe poze sa ne delectam si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Sa il stapanesti sanatos! Frumoasa culoare... e de fabrica sau revopsit? Pune mai multe poze sa ne delectam si noi. Multumesc! Este revopsit.Imediat pun mai multe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Daca are si blocant spate e cireasa de pe tort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Nu are blocant spate,are doar superselect. As avea nevoie de cateva informatii pentru inmatricularea lui in tara ca autoutilitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Nu are blocant spate,are doar superselect. As avea nevoie de cateva informatii pentru inmatricularea lui in tara ca autoutilitara. Cauta si tu cu functia "Cautare avansata" despre autoutilitare ca cred ca la toti le-a iesit pe nas intrebarea asta.... forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Cauta si tu cu functia "Cautare avansata" despre autoutilitare ca cred ca la toti le-a iesit pe nas intrebarea asta.... forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 Multumesc petru sfat,daca mergea functia "cautare avansata" si gaseam ceva concret nu mai intrebam. Am nevoie de informatii recente. Si multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute ! Editat Februarie 17, 2016 de White_vyper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Nu imi merge indicatorul de la ulei.Stie cineva ce trebuie sa fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Autoutilitara inmatriculata in romania doar daca este pe acte in tara de provenienta (in cazul tau o sa gasesti 4x4 Utility vehicle sau estate, coloana 4 din v5 rubrica d3), daca este estate poti sa uiti ca o vei inmatricula ca si utilitara. Daca nu mai functioneaza ceasul verifica alimentarea, dupa care daca ai alimentare verifica semnalul de la sonda. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Autoutilitara inmatriculata in romania doar daca este pe acte in tara de provenienta (in cazul tau o sa gasesti 4x4 Utility vehicle sau estate, coloana 4 din v5 rubrica d3), daca este estate poti sa uiti ca o vei inmatricula ca si utilitara. Daca nu mai functioneaza ceasul verifica alimentarea, dupa care daca ai alimentare verifica semnalul de la sonda. Multumesc pentru ajutor! Astept sa vina actele de la masina si am se verific,daca nu este specificat in carte ma duc direct la bulgari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Daca rusesti sa o repari, sa ne ti la curent , ca si pe mine ma intereseaza ceasurile alea. La mine merge doar boost-ul, atat. ULEI SI BATERIE , nimic. Eu am dat jos ceasurile, fire legate tot, dar nu merg. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Daca rusesti sa o repari, sa ne ti la curent , ca si pe mine ma intereseaza ceasurile alea. La mine merge doar boost-ul, atat. ULEI SI BATERIE , nimic. Eu am dat jos ceasurile, fire legate tot, dar nu merg. Buna seara! Am gasit un fir taiat care ar fii trebuit sa duca la sonda (senzor) de ulei,inca nu am remediat problema.Trebuie sa fac schimburile de ulei filtre pe urma gresare si la final partea electrica. Mai am cateva mufe oxidate pe la electrovalve si multe alte mici probleme;) Poate sa imi explice cineva dece am un furtun in grupul spate care duce in sasiu.Am verificat lsd ul,cupleaza doar la o turatie mai mare la relatiu una se invarte intr-un sens cealalta in altul si daca blochez o roata sta blocata, cealalta se invarte, cand accelerez putin cupleaza si se invarte ambele in aceeas directie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 Re: Din nou posesor de Pajero 2.5 Buna ziua!Azi am observat ca lipseste compresorul de ac si nu stiu cum sa astup gaurile care au ramas pe motor sa nu am probleme pana cumpar un compresor de ac. Surpriza,am piscina in masina si nu pot sa imi dau seama pe unde intra atata apa. Am nevoie de un sfat,Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate