Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Huruit cutie de transfer "in gol"

chip_ro

Postări Recomandate

Salutare!

Jimny, '99, MRL-uri manuale.

Daca cuplez MRLurile dar nu si cutia de transfer (astfel incat sa am puntea fata invartita in gol de roti) cutia de transfer scoate un zgomot gen huruit destul de puternic. Cat timp merg cuplat si din cutia de transfer, zgomotul dispare. Practic, in sarcina este totul OK, in gol nu.

Idei? Exista vreun rulment / kit de reparatie pt cutia de transfer? Am schimbat uleiul, insa nu s-a simit nici o imbunatatire.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Huruit cutie de transfer "in gol"

De unde stii ca e cutia de transfer? Cutia de transfer e in sarcina oricum. Inclin sa cred ca problema e in alta parte.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

De unde stii ca e cutia de transfer? Cutia de transfer e in sarcina oricum. Inclin sa cred ca problema e in alta parte.

Pana la cuplarea 4x4, iesirea CT spre fata se invarte doar daca se cupleaza MRL-urile. Inclin sa cred ca e de vina rulmentul de la aceasta iesire.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Aceiasi uruiala o am si eu si o simt undeva in fata la mers normal pe asflat in 4x2 mrl-uri automate si alta masina.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare