snoop Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Salutare, am o problema legata de zgomot de vreo cateva zile dupa 80 h in sus se aude in zona bord parbriz ventilatie jos dreapta un fluierat , suierat, zumzait care se amplifica odata cu marirea vitezei! am fost la cateva serviceuri si dau din umeri nu am gasit cauza! ceva pareri ma puteti ajuta! ms astept pareri sau intamplari similare!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: zgomot fluierat dreapta jos intre bord si parbriz i idee buna ar fi sa verifici scuturile de pe sub masina ! Is foarte importante draciile astea pe LR cel putin ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Re: zgomot fluierat dreapta jos intre bord si parbriz Se pare ca exista o solutie http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=63301 motorizarea nu cred ca e relevanta Editat Februarie 19, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate