ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 salutare, tocmai am achizitionat un suzuki samurai de 91 cu motor pe injectie de 1300 cc. Am probleme la cuplarea puntii fata adica cuplajele fata de la roti se invartesc foarte greu si cu puntea cuplata la viraje trancane atat la viraj stanga cat si la viraj dreapta, ma gandesc ca poate nu are ulei in punte. La bord se aprinde intermitent dar nu regulat indicatorul "check engine" ...poate e ceva sonda care nu are contact perfect ? pe viitor vreau sa-l modific : body lift - cine poate sa imi faca - platesc flanse - de asemenea caut pe cineva sa imi faca, iar daca nu e diferenta de pret o sa iau unele facute de fabrica genti intoarse - nu stiu daca prin arad face cineava cauciucuri pe 31 protectii praguri din teava bull bar cu suport troliu ( vreau sa iau un T-max) Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai Salutare.....daca ai cuplat puntea fata pe asfalt uscat....e normal sa mearga greu....daca insisti poate reusesti sa strici ceva :grin: Check engine se aprinde si la al meu dar il ignor cu gratie.....ptr ca masina merge ok... in rest...echipat cu gume de zapada am urcat cu el fara sa clipeasca pe supermegaultra traseul de test4x4 :ha: din Poiana Bv unde cele mai noi SUV-uri nu prea mai aveau ce cauta pe deal in sus....noroc cu ATV-urile care au mai salvat din aparente......in rest masina asta-i dracul gol :grin: :grin: :grin: PS....MRL-urile mai trebuiesc curatate si unse daca mergi prin apa si noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai puntea fata am cuplat-o prin noroi pe o panta de 45 de grade, mrl merg greu nu stiam ca se pot curata , dar puntea fata ma intereseaza de ce trancane cand o cuplez... Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai arunca o privire la cardanul fata...sa nu aibe ceva....daca e ok...vezi daca vreunul din MRL-uri face pe nebunul....daca si astea sunt ok....vezi si diferentialul cum arata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai cardanul nu cred ca e , repet doar la viraje maxime trancane, si suna ca o planetara praf... Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai daca troncane la viraje.....alea sunt planetarele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai si ce se poate face ? sau doar altele ? Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai se pot reconditiona....sau schimba articulatia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai inca ceva...am desfacut un mrl care mergea foarte greu si acum nu pot sa-l mai pun la loc nici in ruptul capului...in orice pozitie il pun nu mai are cursa ok de la free la lock , numa ba jumate de cursa , ba sfert Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai ce tip de MRL ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai aisin scrie pe el Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai si rotita cu dinti atat am invartit-o ca nu mai stiu cum era, are pe interio un sant in dinti cu ala inauntru sau inspre inafara ? Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai Bune Mrl-uri....stai sa caut prin calc...ca aveam o schema desfasurata de-a lor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: samurai salutare. In legatura cu mrl-urile: inainte sa-l montezi pune-l pe pozitia "free" si cind le bagi la loc vezi ca sunt niste caneluri... care aparent sint toate la fel. Incearca sa il potrivesti doar pe canelurile in care intra fara efort pina la capat si care te lasa sa comuti pe lock si invers. In fapt, capacul ala cu "comutatorul" intra in hub doar intr-o singura pozitie, desi aparent intra oricum. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: samurai salut, daca ai o bataie mare atunci cand virezi maxim in ambele parti , sigur sunt planetarele, legat de MRL-uri ,trebuie desfacute regulat si gresate,sa le poti cupla usor cu mana fara sa folosesti alta unealta,ca sa poti monta la loc fara probleme poti sa dai corpul MRL complet jos , cureti , gresezi si montezi cupla pe corp in pozitia free,dupa care montezi tot pe fuzeta,are o singura pozitie in care va intra usor, planetarele se pot reconditiona,dar....daca vei intra mult in teren si vei forta risti sa rupi,asa ca mai bine schimbi planetarele cu unele second sau noi, modificarile care doresti sa le faci se pot realiza la Baia Mare ,daca in Arad nu gasesti, body lift , suspension lift , shackle reverse , distantiere roti , furtunele de frana prelungite , marit offset-ul jante ( intoarse) , anvelope 31 , 33 , orice model vrei , troliu T-max + accesorii, orice modificare doresti :grin: :grin: :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: samurai multumesc pentru raspunsuri, daca in timp nu o sa gasesc o sa trec pe la Baia Mare cu ocazia sarbatorii castanelor si atunci s sa iau de la voi ... Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: samurai :grin: :grin: atunci ar trebui sa te grabesti , azi se termina sarbatoarea castanelor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: samurai masina este din 1991 , are motor de 1300 injectie , ce euro poate sa aiba masina ??? daca e euro unu e beton pentru ca taxa e aprox. 200 iepuroi Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: samurai da,masina are norma euro 1 si mai exact , taxa este 231,70 euro :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate