Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samurai

ugly_kid

Postări Recomandate

salutare,

tocmai am achizitionat un suzuki samurai de 91 cu motor pe injectie de 1300 cc. Am probleme la cuplarea puntii fata adica cuplajele fata de la roti se invartesc foarte greu si cu puntea cuplata la viraje trancane atat la viraj stanga cat si la viraj dreapta, ma gandesc ca poate nu are ulei in punte. La bord se aprinde intermitent dar nu regulat indicatorul "check engine" ...poate e ceva sonda care nu are contact perfect ?

pe viitor vreau sa-l modific :

body lift - cine poate sa imi faca - platesc

flanse - de asemenea caut pe cineva sa imi faca, iar daca nu e diferenta de pret o sa iau unele facute de fabrica

genti intoarse - nu stiu daca prin arad face cineava

cauciucuri pe 31

protectii praguri din teava

bull bar cu suport troliu ( vreau sa iau un T-max)

Suzuki Samurai 1.3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: samurai

Salutare.....daca ai cuplat puntea fata pe asfalt uscat....e normal sa mearga greu....daca insisti poate reusesti sa strici ceva :grin:

Check engine se aprinde si la al meu dar il ignor cu gratie.....ptr ca masina merge ok...

in rest...echipat cu gume de zapada am urcat cu el fara sa clipeasca pe supermegaultra traseul de test4x4 :ha: din Poiana Bv unde cele mai noi SUV-uri nu prea mai aveau ce cauta pe deal in sus....noroc cu ATV-urile care au mai salvat din aparente......in rest masina asta-i dracul gol :grin: :grin: :grin:

PS....MRL-urile mai trebuiesc curatate si unse daca mergi prin apa si noroaie

Link spre comentariu

salutare. In legatura cu mrl-urile: inainte sa-l montezi pune-l pe pozitia "free" si cind le bagi la loc vezi ca sunt niste caneluri... care aparent sint toate la fel. Incearca sa il potrivesti doar pe canelurile in care intra fara efort pina la capat si care te lasa sa comuti pe lock si invers. In fapt, capacul ala cu "comutatorul" intra in hub doar intr-o singura pozitie, desi aparent intra oricum. Succes

Link spre comentariu

salut, daca ai o bataie mare atunci cand virezi maxim in ambele parti , sigur sunt planetarele, legat de MRL-uri ,trebuie desfacute regulat si gresate,sa le poti cupla usor cu mana fara sa folosesti alta unealta,ca sa poti monta la loc fara probleme poti sa dai corpul MRL complet jos , cureti , gresezi si montezi cupla pe corp in pozitia free,dupa care montezi tot pe fuzeta,are o singura pozitie in care va intra usor, planetarele se pot reconditiona,dar....daca vei intra mult in teren si vei forta risti sa rupi,asa ca mai bine schimbi planetarele cu unele second sau noi, modificarile care doresti sa le faci se pot realiza la Baia Mare ,daca in Arad nu gasesti, body lift , suspension lift , shackle reverse , distantiere roti , furtunele de frana prelungite , marit offset-ul jante ( intoarse) , anvelope 31 , 33 , orice model vrei , troliu T-max + accesorii, orice modificare doresti :grin: :grin: :hi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare