badsykes Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Salut Am o dilema de cateva luni.A iesit masina din service dupa ce a fost schimbati pivoti si bucsi, bieleta la ambele roti si se aude un huruit la rulare.Cei de la service (care nu e de 4x4 specific) nu au habar sa-mi zica de la ce este. Rulmentul dreapta a fost schimbat acum 2 ani iar rulmentul stanga l-am schimbat acum 1 luna ca poate o fi de la ala si nu a fost.Uleiurile la punti au fost schimbate anul trecut.Pe fata a fost pus Mobil hd 80-90w iar pe spate Valvoline 80-90w LS.Rulmentii pe spate nu au fost schimbati. Huruitul la rulare este tot timpul din cate imi dau seama dar la viteze de sub 40km/h nu-l aud eu.Cu cat cresc viteza se aude mai tare.La o rotatie de roate se aude doar o perioada apoi se potoleste iar se aude... Dupa ce mi-au schimbat bucsi, pivoti, bieleta si am receptionat masina prima data mi-au montat unul din AVM-uri aiure in sensul ca nu arata nici si 4x2 nici 4x4.Ei facusera proba la masina montat prost.Nu stiu daca asta a dus la aparatia huruitului. Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Ridici rotile pe rand si le invarti. Pui urechea pe aripa aferenta . Daca este rulment , ai sa auzi transmis si amplificat huruitul . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Demonteaza AVM-urile si fa o proba fara ele . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Da, încearcă fără AVM, ar putea fi posibil să rămână planetarele cuplate şi grupul, sau diferenţialul, nefiind în tensiune (tracţiune) să se audă acel sirenaj. Eu am păţit ceva asemănător din cauza pinioanelor planetare ciobite. (cred că erau chiar dinţi lipsă, că făcea rău) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Va multumesc pentru idee si raspunsuri.Le-am demontat si am mers cu ea fara si nu mai huruia.Am observat ca unul din arcuri de la unul din mrl-uri este foarte intins si nu retrage corect in 4x2 piesa cu caneluri care intra pe planetara ca sa cupleze 4x4.In 4x2 ramane semicuplata planetara la un mrl.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Daca nu l-a afectet , monteaza-l corect si data viitoare ... ochii mari la ce face mecanica din om ... sau invers .. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Daca nu l-a afectet , monteaza-l corect si data viitoare ... ochii mari la ce face mecanica din om ... sau invers .. s-a largit arcul din AVM si chiar daca 4x2 sau 4x4 ramane cuplat.Nu mai retrage piesa de pe planetara suficient sa decupleze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Mda , cam nasol dar ...daca poti pune o poza cum arata acum piesa ansamblul in cauza . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Hmmm si la mine se intampla treaba asta cu uruitul doar ca eu am mrl-uri automate. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 1, 2016 Autor Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Mda , cam nasol dar ...daca poti pune o poza cum arata acum piesa ansamblul in cauza . pot pune poza doar la arc.Vrei si piesa cu caneluri care e inserata pe planetara ? Mrl-ul "stricat" are rol de capac acuma si e doar de forma.L-am repus pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza E cam greu de stricat in timp asa scurt ... dar nu imposibil ... Hai sa vedem daca se poate repara . Pune o poza cu dantura de la mansonul de cuplare ( piesa inelara care e trasa-impinsa de arc ) . Daca mai are canelurile ( dantura ) in buna stare si mai sunt bune si pe bucsa canelata pe care o invarte planetara ... se poate repara . Daca nu ... atunci ... nu ... Arcul ... nu prea important , dar pune si cu dansu' o poza . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Uite o poza cu piesele http://s22.postimg.org/tpmyqdpzl/20160314_174944.jpg screen grab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza nu prea ar trebui sa bagi vaselina in avm-uri! asta e un motiv pt care nu-ti decupleaza/cupleaza corect! incearca sa le speli si sa le lasi cum vin ele noi (adik curate) si o sa vezi ca functioneaza! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Din poza nu se paote vedea dantura ( de sub vaselina )... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza M-am ocupat de ambreiaj.Cand o sa ma ocup de MRL-uri o sa ciripesc pe aici.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Uite o poza cu piesele http://s22.postimg.org/tpmyqdpzl/20160314_174944.jpg screen grab Esti figura mare badsykes. Spală si tu piesa aia inainte sa-i faci poza. Ce-ar fi dacă ăia care vând pui congelați nu i-ar spăla de sânge inainte să-i pună in caserolă ?! I-ai mai cumpăra ?!:bleah:bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Esti figura mare badsykes. Spală si tu piesa aia inainte sa-i faci poza. Ce-ar fi dacă ăia care vând pui congelați nu i-ar spăla de sânge inainte să-i pună in caserolă ?! I-ai mai cumpăra ?!:bleah:bleah :)) ... Daca nu puneam poza "gresita" nu aveam parte de gluma asta ... Consider ceva pozitiv acuma ca am tras o portie de ras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza Am curatat vaselina acuma ar trebuii sa se vada. picture uploader Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 (editat) Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza ... sunt OK... sa verifici si pe cei de la bucsa din flansa de baza ... Editat Martie 23, 2016 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Martie 24, 2016 Autor Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Huruit la rulare se schimba in functie de viteza ... sunt OK... sa verifici si pe cei de la bucsa din flansa de baza ... Multumesc.Banuiesc ca te referi la bucata de planetara pe care se muleaza cand cupleaza planetara. Ma gandesc ca arcul de mrl este cam extins.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate