nnightwolf Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Daca ai un om priceput cu tine si scule bune o poti da jos si intr-o zi. dar cam doua zile iti ia in mod normal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea In sfarsit incepe usor usor asamblarea. Editat Aprilie 14, 2016 de Astral http://scri.ro/a-asambla-sau-a-ansambla-1617.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Mai 6, 2016 Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Am gatat si cosmetizarea motorului. sper sa va placa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea frumos,nu ti-o trimit si pe a mea,:ap toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Mai 6, 2016 Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Daca platesti bine se face :D Chiar intentionez sa imi extind atelierul si pentru clienti care doresc reconditionarea unor astfel de masini off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea nu ai face rau sa faci asta,eu glumeam nu stiu cand ma apuc de ea toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Daca platesti bine se face :D Chiar intentionez sa imi extind atelierul si pentru clienti care doresc reconditionarea unor astfel de masini off road Ptr. cati firfirei, te-ai incumeta si la un Pajero ca cel din avatarul meu? Deocamdata, acum, eu tocmai am inceput sa il mai ingrijesc nitel ca sa nu apuce sa dea boala-n el :ha:. (atat cat imi permite fara sa dau caroseria jos ptr ca stau f rau cu timpul). Cu toate acestea nu am renuntat la ideea de-a-i oferi la un moment dsat, un tratament SPA complet cu caroseria data jos si o reconditionare din cap in coada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Mai 12, 2016 Autor Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Se poate face. Acuma depinde ce vrei sa ii faci si in ce mod vrei sa lucram la el. Ne ocupam noi cap coada, cu materiale, piese, accesorii, sau doar operatiunea de demontare curatire, vopsire, ansamblare. Pt ca putem si sa ii facem un upgrade cu niscavai modificare la interior pe dedesubt, pe exterior, atat estetic cat si mecanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Timpul este cel mai mare dusman al meu. Nu prea am mai dat inainte cu proiectul la toyota dar sper de acum sa fiu mai harnic. AM pus motorul pe sasiu, cu cardane, conducte frana si ce mai e. Urmeaza caroseria si apoi accesoriile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea pooze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat August 16, 2016 Autor Partajează Postat August 16, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Se pare ca „Bestia” prinde forma din ce in ce mai mult. e gata de vopsit caroseria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea frumos,sa ai parte de ea toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Masinuta e aproape gata, in scurt timp o sa pun si poze. ma chinui sa montez led bar-ul, troliul si alte accesorii. Sper sa placa la toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Cam asta e masinuta in prima editie de reconditionare. s-a mai adaugat dupa momentul pozelor o roata de rezerva spate cu un cauciuc nou...si vor mai urma cateva poze la interior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Frumos, ce trebuie. Sa te bucuri de ea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea Frumos, ce trebuie. Sa te bucuri de ea! VIS. Felicitari ptr realizare si la cat mai multe momente de neuitat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Un proiect nou: Toyota LJ70 - 1988 (Italy) - Renasterea cateva poze de la o iesire de rutina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate