Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 A fo' sâmbăta asta la IaÅŸi ceva (h)expoziÅ£iune concurs cu maÅŸini care mai de care mai tunate, motoare super-tari, sisteme audio beton... niti fâs. Tre' să spun că din punctuleÅ£ul meu de vedere toată treaba a cam fost un mare fâs. Mă aÅŸteptam să fie spectacol în toată regula în care fiecare-ÅŸi arată maÅŸina ÅŸi se mândreÅŸte cu ea tocmai pentru că în urma tuningului nu mai e doar o maÅŸină ca la toată lumea ci "maÅŸina lui". Au fo' cam 3-5 bucăţi de astfel de bibi-uri, în rest nimic deosebit. Puteam foarte bine să merg într-un parc auto ÅŸi să mă plimb pe acolo. Domnu' Klez, căci am mers cu dumnealui acolo ÅŸi cu minunatul său pajero, a fost îndrumat la intrare să parcheze într-un loc unde (citez)"să se vadă mai bine maÅŸina". :grin: Åži pe drept cuvânt, a avut parte de mai mulÅ£i admiratori decât multe din maÅŸinile chipurile "marfă" de pe acolo. Vă miraÅ£i cumva? A fost ÅŸi o secÅ£iune de expoziÅ£ie pt maÅŸini offroad. Belirăm ochii puÅ£in la proba de îndemânare, probă la care o singură maÅŸină de IaÅŸi a făcut cu adevărat spectacol ca-n filme. ÃŽn rest, ai fi zis că merge lumea cu bibi-ul pe bulevard. Unii au făcut ÅŸi ei spectacol: vreo 2 maÅŸini doar atâta timp cât au aÅŸteptat să li se dea startul ÅŸi asta doar pt că arătau bine. O alta, pe lângă faptul că aspectul zicea că e o maÅŸină niervoasă rău, ÅŸi-a făcut ÅŸi intrarea la start în forţă ÅŸi cu un derapaj spectaculos de sări în lături arbitrul (prin aportul propriilor săi muÅŸchi, fără ajutorul caroseriei). Vă daÅ£i seama că toÅ£i cei de pe acolo se gândeau instant că vor vedea pe unu' care "le rupe" nu alta. Au fost profund dezamăgiÅ£i. Nu am mai stat ÅŸi la celelalte probe care ar fi trebuit să fie mai spectaculoase în care-ÅŸi ard cauciucurile sau alte minunăţii din astea ÅŸi am trecut la ce era mai important împreună cu AROiÅŸtii din IaÅŸi în frunte cu domn' stef de aici de pe forum, ÅŸi ne-am tot dus pe coclauri. Voi introduce în cele ce urmează ceva poze dar ÅŸi pozne. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Continuăm: acÅ£iunea prinde contur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Portiera [youtube:3dtosf61] [/youtube:3dtosf61] Episodul 5: AcÅ£iunea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept ÃŽncă un filmuleÅ£ pe când încă mergeam prin pădure. La sfârÅŸit apare rostit ÅŸi un cuvânt mai pudic. Să nu se sperie nimeni. :banana [youtube:1323bcbs] [/youtube:1323bcbs] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Ce să zic? A fost o zi faină. Nu s-a terminat povestea cu aceste ultime poze postate. Urma drumul de întoarcere pe ceva drum de sat care a fost o plăcere doar pentrul cel care a stat în fruntea coloanei. Pentru toÅ£i ceilalÅ£i era destul uilă comunicarea prin staÅ£ie a diverselor probleme de pe drum din cauza norului de praf (oameni, căruÅ£e). De asemeni, la un moment dat primim prin staÅ£ie avertizarea de a coborî o porÅ£iune de drum cu precauÅ£ie datorită curbelor dar mai ales al pietriÅŸului cu care era acoperit. Colegu' Klez atât a trebuit să audă ÅŸi s-a bucurat nespus: a coborât în drifturi până jos. :grin: Voi mai reveni cu ceva filmuleÅ£. Mai jos, iată, cum arăta maÅŸina la ajungerea înapoi în Suceava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept FilmuleÅ£ul promis: [youtube:19lnuom1] [/youtube:19lnuom1] Gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept :bravo :1 Sa va fie de bine si la mai mare !!! ( noroaie ) :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Bravo baieti!V-ati distrat frumos :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Toata stima si respectul pentru trupa de ARO-isti din Iasi. Sunt de nota 11 +. Primirea a fost super, iesirea super, colegii de drum bestiali, i-as lua acasa pe toti. :x Saptamana viitoare la Neamt sper sa ne re-intalnim, o s arevin cu un filtru de aer nou si cu o statie de emisie-receptie care bate peste 50 de metri :ha: In cazul in care o sa vizitati Suceava promit sa iau niste bidoane de apa si sa fac un namol numa bun... aviz amatorilor :ha: Nr. 150 incepe sa prinda tainele "copilotajului"... si eu tainele pilotajului :grin: Per total, daca nu erau baietii din iasi cu ARO-uri, cred ca ma plictiseam de moarte ... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept In cazul in care o sa vizitati Suceava promit sa iau niste bidoane de apa si sa fac un namol numa bun... aviz amatorilor :ha: Cea mai tare "namoleala" se face cu palinca, nu cu apa... :ha: :ha: :ha: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Fain! Felicitari de iesire , apropo ati cautat mult noroiul ala ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept Saptamana viitoare la Neamt sper sa ne re-intalnim, o s arevin cu un filtru de aer nou si cu o statie de emisie-receptie care bate peste 50 de metri Saptamina viitoare la Neamt, o sa venim cu masini de strada si o sa facem poze :p Am reusit azi sa rup toate tampoanele de la motor si de la cutie, si cardanul se izbeste de sasiu, motorul sare in sus si a belit ceva la pompa de injectie... detalii... :ha: Alt Aroi a ramas fara tractiune fata, altul cu probleme la injectie.. iar Vstef e tot in stadiul de sasiu... * Noroiul e destul de usor de identificat, dupa vegetatia de apa - stuf, papura :grin: cum vezi o zona de asta te arunci fara sa verifici nimic si dupa aia speri sa mearga troliul, sau sa mai fie destule masini pe mal sa te poti trage :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Iasi, 27 sept * Noroiul e destul de usor de identificat, dupa vegetatia de apa - stuf, papura :grin: cum vezi o zona de asta te arunci fara sa verifici nimic si dupa aia speri sa mearga troliul, sau sa mai fie destule masini pe mal sa te poti trage :ha: AÅŸ mai adăuga să te rogi să nu crească stuful prea înalt ÅŸi des cât durează strădaniile de scoatere, ca să mai poÅ£i găsi maÅŸina băgată pe jumate în mâl. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept @Tudor - Chiar ma gandeam eu ce se intampla de nu pateste nimic suportul tau de la cutie, si nu ai nici o problema de genu asta :grin: Era si timpu. Las ca imi aduc sasiul acasa si il termin eu pana la urma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Am spalat ieri masina si am descoperit ca e ... mata pe laterale :ha: mici detalii. Tudop, tampoanele s-au rupt Sambata? Ati recuperat ARO-ul ala din sat? De fapt... Ati gasit satul? :grin: Serios acuma, daca nu era trupa de ARO-isti din Iasi, ma plictiseam grozav la expo show. Asteptam cu nerabdare urmatoarea tura :x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Aroul din sat (a lui Ama) a fost recuperat fara probleme, si duminica a mers in teren cu succes. Tot duminica am rupt si eu ce am rupt, in timpul operatiunilor de "extragere" a unui anume Aro 11 care s-a bagat pe unde nu putea trece... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept :bravo :1 va fie de bine domnilor! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Multzam, sa ne fie de bine si la mai mare :x :x :x App, 150, mai erau parca inca 2 filmuletze, in special cel cu agitatia din masina :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Ä‚sta ar fi unul ÅŸi tre' să se încarce ÅŸi următorul cu zgâlţâiala din maÅŸină însă se vede prea întunecat. Pe LCD-ul aparatului foto se vedea chiar foarte bine. Nu pricep. ARO vs Pajero - urcare deal [youtube:2viftisk] [/youtube:2viftisk] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Iată ÅŸi ultimul filmuleÅ£ care-l postez că altele nu am. E problemă când filmez în spatele maÅŸinii. Pe calculator se vede negru, pe când peecranul aparatului foto se vedea chiar foarte bine. Dacă ÅŸtie careva ÅŸi are chef să dea un mic edit să-mi zică ÅŸi-i trimet filmuleÅ£ul. AtenÅ£ie că apare iar cuvinÅ£elul minune :banana [youtube:3c0fw5ml] [/youtube:3c0fw5ml] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Iasi, 27 sept Faina plimbare! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate