Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iasi, 27 sept

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

A fo' sâmbăta asta la Iaşi ceva (h)expoziţiune concurs cu maşini care mai de care mai tunate, motoare super-tari, sisteme audio beton... niti fâs. Tre' să spun că din punctuleţul meu de vedere toată treaba a cam fost un mare fâs. Mă aşteptam să fie spectacol în toată regula în care fiecare-şi arată maşina şi se mândreşte cu ea tocmai pentru că în urma tuningului nu mai e doar o maşină ca la toată lumea ci "maşina lui". Au fo' cam 3-5 bucăţi de astfel de bibi-uri, în rest nimic deosebit. Puteam foarte bine să merg într-un parc auto şi să mă plimb pe acolo. Domnu' Klez, căci am mers cu dumnealui acolo şi cu minunatul său pajero, a fost îndrumat la intrare să parcheze într-un loc unde (citez)"să se vadă mai bine maşina". :grin: Şi pe drept cuvânt, a avut parte de mai mulţi admiratori decât multe din maşinile chipurile "marfă" de pe acolo. Vă miraţi cumva? A fost şi o secţiune de expoziţie pt maşini offroad.

Belirăm ochii puţin la proba de îndemânare, probă la care o singură maşină de Iaşi a făcut cu adevărat spectacol ca-n filme. În rest, ai fi zis că merge lumea cu bibi-ul pe bulevard. Unii au făcut şi ei spectacol: vreo 2 maşini doar atâta timp cât au aşteptat să li se dea startul şi asta doar pt că arătau bine. O alta, pe lângă faptul că aspectul zicea că e o maşină niervoasă rău, şi-a făcut şi intrarea la start în forţă şi cu un derapaj spectaculos de sări în lături arbitrul (prin aportul propriilor săi muşchi, fără ajutorul caroseriei). Vă daţi seama că toţi cei de pe acolo se gândeau instant că vor vedea pe unu' care "le rupe" nu alta. Au fost profund dezamăgiţi.

Nu am mai stat şi la celelalte probe care ar fi trebuit să fie mai spectaculoase în care-şi ard cauciucurile sau alte minunăţii din astea şi am trecut la ce era mai important împreună cu AROiştii din Iaşi în frunte cu domn' stef de aici de pe forum, şi ne-am tot dus pe coclauri. Voi introduce în cele ce urmează ceva poze dar şi pozne.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Re: Iasi, 27 sept

Încă un filmuleţ pe când încă mergeam prin pădure. La sfârşit apare rostit şi un cuvânt mai pudic. Să nu se sperie nimeni. :banana

[youtube:1323bcbs]

[/youtube:1323bcbs]
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Ce să zic? A fost o zi faină. Nu s-a terminat povestea cu aceste ultime poze postate. Urma drumul de întoarcere pe ceva drum de sat care a fost o plăcere doar pentrul cel care a stat în fruntea coloanei. Pentru toţi ceilalţi era destul uilă comunicarea prin staţie a diverselor probleme de pe drum din cauza norului de praf (oameni, căruţe). De asemeni, la un moment dat primim prin staţie avertizarea de a coborî o porţiune de drum cu precauţie datorită curbelor dar mai ales al pietrişului cu care era acoperit. Colegu' Klez atât a trebuit să audă şi s-a bucurat nespus: a coborât în drifturi până jos. :grin:

Voi mai reveni cu ceva filmuleţ.

Mai jos, iată, cum arăta maşina la ajungerea înapoi în Suceava.

Link spre comentariu

Toata stima si respectul pentru trupa de ARO-isti din Iasi. Sunt de nota 11 +. Primirea a fost super, iesirea super, colegii de drum bestiali, i-as lua acasa pe toti. :x

Saptamana viitoare la Neamt sper sa ne re-intalnim, o s arevin cu un filtru de aer nou si cu o statie de emisie-receptie care bate peste 50 de metri :ha:

In cazul in care o sa vizitati Suceava promit sa iau niste bidoane de apa si sa fac un namol numa bun... aviz amatorilor :ha:

Nr. 150 incepe sa prinda tainele "copilotajului"... si eu tainele pilotajului :grin:

Per total, daca nu erau baietii din iasi cu ARO-uri, cred ca ma plictiseam de moarte ...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Saptamana viitoare la Neamt sper sa ne re-intalnim, o s arevin cu un filtru de aer nou si cu o statie de emisie-receptie care bate peste 50 de metri

Saptamina viitoare la Neamt, o sa venim cu masini de strada si o sa facem poze :p Am reusit azi sa rup toate tampoanele de la motor si de la cutie, si cardanul se izbeste de sasiu, motorul sare in sus si a belit ceva la pompa de injectie... detalii... :ha: Alt Aroi a ramas fara tractiune fata, altul cu probleme la injectie.. iar Vstef e tot in stadiul de sasiu...

* Noroiul e destul de usor de identificat, dupa vegetatia de apa - stuf, papura :grin: cum vezi o zona de asta te arunci fara sa verifici nimic si dupa aia speri sa mearga troliul, sau sa mai fie destule masini pe mal sa te poti trage :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

* Noroiul e destul de usor de identificat, dupa vegetatia de apa - stuf, papura :grin: cum vezi o zona de asta te arunci fara sa verifici nimic si dupa aia speri sa mearga troliul, sau sa mai fie destule masini pe mal sa te poti trage :ha:

Aş mai adăuga să te rogi să nu crească stuful prea înalt şi des cât durează strădaniile de scoatere, ca să mai poţi găsi maşina băgată pe jumate în mâl. :ha:

Link spre comentariu

Am spalat ieri masina si am descoperit ca e ... mata pe laterale :ha: mici detalii.

Tudop, tampoanele s-au rupt Sambata?

Ati recuperat ARO-ul ala din sat? De fapt... Ati gasit satul? :grin:

Serios acuma, daca nu era trupa de ARO-isti din Iasi, ma plictiseam grozav la expo show.

Asteptam cu nerabdare urmatoarea tura :x

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Aroul din sat (a lui Ama) a fost recuperat fara probleme, si duminica a mers in teren cu succes. Tot duminica am rupt si eu ce am rupt, in timpul operatiunilor de "extragere" a unui anume Aro 11 care s-a bagat pe unde nu putea trece...

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Ăsta ar fi unul şi tre' să se încarce şi următorul cu zgâlţâiala din maşină însă se vede prea întunecat. Pe LCD-ul aparatului foto se vedea chiar foarte bine. Nu pricep.

ARO vs Pajero - urcare deal

[youtube:2viftisk]

[/youtube:2viftisk]
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Iată şi ultimul filmuleţ care-l postez că altele nu am. E problemă când filmez în spatele maşinii. Pe calculator se vede negru, pe când peecranul aparatului foto se vedea chiar foarte bine. Dacă ştie careva şi are chef să dea un mic edit să-mi zică şi-i trimet filmuleţul.

Atenţie că apare iar cuvinţelul minune :banana

[youtube:3c0fw5ml]

[/youtube:3c0fw5ml]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare