giorgel Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 (editat) A tunat si ne-am adunat. Ne-am hotarat in scurt sa iesim astazi, mai mult ca sigur ca fiecare baleam la o iesire cu namol.:grin:. A fost destul, divers si pe saturate:ha:. Participanti: -calauza - Silviu - un fel de fost samurai cu diverse componente adaptate, blocat fata-spate, 35-uri Silverstone Extreme etc. merge de trasneste:wink:. -breloc - marius - samurai cu blocante, mai mult fara (o siguranta de 10A, pardalnica:ha:), Simex. -Lecus - Patrol Y61 lung 2005 automat ZD30, 2,89 in transfer, 5,12 in punti, blocante fata-spate, 35-uri Silverstone Extreme:grin:. -dansoare - Patrol Y61 scurt 2.8, 2,89 in transfer, blocante fata-spate (spatele merge cand vrea el, fata cand vrea Dan:ha:), 32-uri Insa Turbo Special Track. -Razvan Dinescu - Patrol Y61 scurt 2.8, blocante fata-spate, 33-uri Insa Turbo Special Track. -giorgel - Patrol Y61 scurt ZD30, 2,89 in transfer, blocant spate, 35-uri Silverstone Extreme, tocite rau. Am urcat din Valea Doftanei catre Crucea Bertii, ne-am dat destul avand in vedere conditiile de vreme si teren, am luat pranzul la Crucea Bertii, ne-am mai dat (si cu sania:grin:), am coborat inapoi in Valea Doftanei. Teaser: Editat Februarie 28, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc bravo, frumos, ha?... :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Frumos!! Sa va fie de bine. :) Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc nu e frumos ca ma oftic :) da frumoasa iesirea , da noi vrem poze ca ne "place":):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Maine vin si pozele, filmele de la Maestrul Giorgel. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc [video=youtube;-ZA-znYwjwk] Una dintre cele mai frumoase manevre. Imi pare rau ca nu am reusit sa surprind mai bine faza, daca ar fi filmat cineva si din partea cealalta ar fi fost demential. Asta a fost faza zilei. Exista varianta simpla de urcare, dar era prea usoara pentru Lecus. Asa ca si-a creat propria varianta. Combinatia de masina lunga, 35-uri, blocante fata-spate, suficienta putere si indemanarea soferului a invins de data asta. Eh, sa fi avut si eu blocant fata.... Editat Februarie 28, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Editat Februarie 28, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc ZD30 Power:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc nici nu mă gândeam că a fost altfel... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Brelocul:wink:. O lucrare "iscusita" a condus la arderea sigurantei compresorului blocantelor, astfel bestia a devenit breloc:ha: [video=youtube;Z3QOSsstR-o] Ascultati la Silviu, exact asa a iesit Samuraiul de acolo. Din pacate nu avem filmare :-(. Dupa inlocuirea sigurantei, a redevenit bestie.:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc excelenta tura ! :h5 dar poze nimeni nimic? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc excelenta tura ! :h5 dar poze nimeni nimic? Cam astea-s tot ce avem. Ma mir de mine ca am filmat cate ceva:old:ha:. Imi cer scuze pentru calitatea slaba, nu sunt indemanatic. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Maine poze Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc :no calitatea nu a fost slaba giorgel , foarte faine filmulete Razvane te astept si cu poze ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Na c-am mai gasit vreo 3, chiar ma intrebam de unde mai scoti tu poze, Razvane?:ha: V-am zis ca nu ma pricep:grin:. L.E. Am incercat sa fac ceva si am stricat ireversibil ce facusem inainte :-(. Sorry. Editat Februarie 29, 2016 de Max Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc :h5 bune rau prima si a doua :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Excelenta iesire!!:h5 Ploaie,ninsoare,noroi ati vazut... Blocantul spate imi scoate peri albi:ba blocheaza,ba nu,sta aprins in bord tot timpul,nu stiu ce dracu are!:ang2 Am fost singurul Patrol cu roti pe 32 si s-a cunoscut asta: multe ramineri pe burta. Cred ca m-am hotarit sa iau Insa Turbo 285/75/16 ca Razvan. Am reusit sa indoi a treia bara de conexiune-o buturuga ceva!:grin: Baieti de baieti,Patroale de Patroale!!:old Sa ne vedem cu bine sper si saptamina viitoare!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Frumos.... Bine ca mi-am taiat ieri unghile, altfel imi sptapungeam beregata :)) TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Frumos.... Bine ca mi-am taiat ieri unghile, altfel imi sptapungeam beregata :)) Oooo, iti iei Patrol, sau pui Simex pe Toyota?:grin::ha: Ar fi fost cu deranj pentru tine ieri. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Oooo, iti iei Patrol, sau pui Simex pe Toyota?:grin::ha: Ar fi fost cu deranj pentru tine ieri. :h5 cam asa ceva , am vazut si eu ieri , patrolul e foarte greu , trece mai greu sau alte ori nu trece decat troliat pe unde una mai usoara zboara , dar rezistenta lui e mare. Decat sa ajung acasa la cravata prefer o masina mai grea :wink:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Oooo, iti iei Patrol, sau pui Simex pe Toyota?:grin::ha: Ar fi fost cu deranj pentru tine ieri. Alta liga... Ultima data s-a speriat Toyota de i-au sarit cauciucurile :)). Trebuie sa imi aranjez un cotet cu simexi. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Alta liga... Ultima data s-a speriat Toyota de i-au sarit cauciucurile :)). Trebuie sa imi aranjez un cotet cu simexi. Sareau in gashca anvelopele, cate doua :ha: Gandul e bun. Marca/model? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc bravo, frumos, ha?... :wink: Dacule, alexey: a fost frumos, da, aproape banal pentru Patroale:wink: Mai multe va poate destainui Razvan:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Foarte frumos! Iesire cu vitzicile :) Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Excelenta iesire!!:h5 Ploaie,ninsoare,noroi ati vazut... Blocantul spate imi scoate peri albi:ba blocheaza,ba nu,sta aprins in bord tot timpul,nu stiu ce dracu are!:ang2 Am fost singurul Patrol cu roti pe 32 si s-a cunoscut asta: multe ramineri pe burta. Cred ca m-am hotarit sa iau Insa Turbo 285/75/16 ca Razvan. Am reusit sa indoi a treia bara de conexiune-o buturuga ceva!:grin: Baieti de baieti,Patroale de Patroale!!:old Sa ne vedem cu bine sper si saptamina viitoare!! dane mai bine investeste in silverson .. sfatul meu 35 x11,5x16 tragi mai ok de ele ... si sunt un fel de 34 .. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate