Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PATROL-Day, cu calauza si breloc

giorgel

Postări Recomandate

A tunat si ne-am adunat.

Ne-am hotarat in scurt sa iesim astazi, mai mult ca sigur ca fiecare baleam la o iesire cu namol.:grin:.

A fost destul, divers si pe saturate:ha:.

Participanti:

-calauza - Silviu - un fel de fost samurai cu diverse componente adaptate, blocat fata-spate, 35-uri Silverstone Extreme etc. merge de trasneste:wink:.

-breloc - marius - samurai cu blocante, mai mult fara (o siguranta de 10A, pardalnica:ha:), Simex.

-Lecus - Patrol Y61 lung 2005 automat ZD30, 2,89 in transfer, 5,12 in punti, blocante fata-spate, 35-uri Silverstone Extreme:grin:.

-dansoare - Patrol Y61 scurt 2.8, 2,89 in transfer, blocante fata-spate (spatele merge cand vrea el, fata cand vrea Dan:ha:), 32-uri Insa Turbo Special Track.

-Razvan Dinescu - Patrol Y61 scurt 2.8, blocante fata-spate, 33-uri Insa Turbo Special Track.

-giorgel - Patrol Y61 scurt ZD30, 2,89 in transfer, blocant spate, 35-uri Silverstone Extreme, tocite rau.

Am urcat din Valea Doftanei catre Crucea Bertii, ne-am dat destul avand in vedere conditiile de vreme si teren, am luat pranzul la Crucea Bertii, ne-am mai dat (si cu sania:grin:), am coborat inapoi in Valea Doftanei.

Teaser:

111031863_20160227_084314(Large).thumb.jpg.04dc288f9a78401ec15e825874c85580.jpg

1107293398_20160227_095636(Large).thumb.jpg.833c4b8aba71b2dd3b016cf942868ae7.jpg

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc

[video=youtube;-ZA-znYwjwk]

Una dintre cele mai frumoase manevre. Imi pare rau ca nu am reusit sa surprind mai bine faza, daca ar fi filmat cineva si din partea cealalta ar fi fost demential. Asta a fost faza zilei. Exista varianta simpla de urcare, dar era prea usoara pentru Lecus. Asa ca si-a creat propria varianta. Combinatia de masina lunga, 35-uri, blocante fata-spate, suficienta putere si indemanarea soferului a invins de data asta.

Eh, sa fi avut si eu blocant fata....

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Editat de giorgel

Link spre comentariu

ZD30 Power:grin:

Link spre comentariu

Brelocul:wink:. O lucrare "iscusita" a condus la arderea sigurantei compresorului blocantelor, astfel bestia a devenit breloc:ha:

[video=youtube;Z3QOSsstR-o]

Ascultati la Silviu, exact asa a iesit Samuraiul de acolo. Din pacate nu avem filmare :-(.

Dupa inlocuirea sigurantei, a redevenit bestie.:h5

Link spre comentariu

excelenta tura ! :h5 dar poze nimeni nimic?

Cam astea-s tot ce avem. Ma mir de mine ca am filmat cate ceva:old:ha:.

Imi cer scuze pentru calitatea slaba, nu sunt indemanatic.

Link spre comentariu

Na c-am mai gasit vreo 3, chiar ma intrebam de unde mai scoti tu poze, Razvane?:ha:

V-am zis ca nu ma pricep:grin:.

giorgel.jpg.28be0469b1e4e53aa8b712f882067011.jpg

L.E. Am incercat sa fac ceva si am stricat ireversibil ce facusem inainte :-(. Sorry.

Editat de Max

Link spre comentariu

Excelenta iesire!!:h5 Ploaie,ninsoare,noroi ati vazut...

Blocantul spate imi scoate peri albi:ba blocheaza,ba nu,sta aprins in bord tot timpul,nu stiu ce dracu are!:ang2

Am fost singurul Patrol cu roti pe 32 si s-a cunoscut asta: multe ramineri pe burta. Cred ca m-am hotarit sa iau Insa Turbo 285/75/16 ca Razvan.

Am reusit sa indoi a treia bara de conexiune-o buturuga ceva!:grin:

Baieti de baieti,Patroale de Patroale!!:old

Sa ne vedem cu bine sper si saptamina viitoare!!

Link spre comentariu

Frumos....

Bine ca mi-am taiat ieri unghile, altfel imi sptapungeam beregata :))

Oooo, iti iei Patrol, sau pui Simex pe Toyota?:grin::ha:

Ar fi fost cu deranj pentru tine ieri.

Link spre comentariu

:h5 cam asa ceva , am vazut si eu ieri , patrolul e foarte greu , trece mai greu sau alte ori nu trece decat troliat pe unde una mai usoara zboara , dar rezistenta lui e mare. Decat sa ajung acasa la cravata prefer o masina mai grea :wink:.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Alta liga... Ultima data s-a speriat Toyota de i-au sarit cauciucurile :)).

Trebuie sa imi aranjez un cotet cu simexi.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Alta liga... Ultima data s-a speriat Toyota de i-au sarit cauciucurile :)).

Trebuie sa imi aranjez un cotet cu simexi.

Sareau in gashca anvelopele, cate doua :ha:

Gandul e bun. Marca/model?

Link spre comentariu

bravo, frumos, ha?...

:wink:

Dacule, alexey: a fost frumos, da, aproape banal pentru Patroale:wink:

Mai multe va poate destainui Razvan:grin:

Link spre comentariu

Excelenta iesire!!:h5 Ploaie,ninsoare,noroi ati vazut...

Blocantul spate imi scoate peri albi:ba blocheaza,ba nu,sta aprins in bord tot timpul,nu stiu ce dracu are!:ang2

Am fost singurul Patrol cu roti pe 32 si s-a cunoscut asta: multe ramineri pe burta. Cred ca m-am hotarit sa iau Insa Turbo 285/75/16 ca Razvan.

Am reusit sa indoi a treia bara de conexiune-o buturuga ceva!:grin:

Baieti de baieti,Patroale de Patroale!!:old

Sa ne vedem cu bine sper si saptamina viitoare!!

dane mai bine investeste in silverson .. sfatul meu 35 x11,5x16 tragi mai ok de ele ... si sunt un fel de 34 ..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare