Razvan Dinescu Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Sa curga pozele zic... Super adunare... m-am simti ca in Rai... mi-au lipsit un pic Veveritele.... Alo Bogdane ...Iuliane ma auziti....?? noroc cu Marius.... Mai era de filmat o gramada... dar cine.. ca nu am avut maini destule...? Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc [ATTACH=CONFIG]260099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260100[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260101[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260102[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260103[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260104[/ATTACH] Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc [ATTACH=CONFIG]260105[/ATTACH] Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Foarte frumos! Iesire cu vitzicile :) Vere, vitzica o fi a ta, asta mica, verde si neastamparata:h5 Ale noastre "e" ditamai bivolii africani :ha::ha: Razvan, poate ne luam vreun gopro d'ala si-l lipim de tzeasta, e handsfree:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc dane mai bine investeste in silverson .. sfatul meu 35 x11,5x16 tragi mai ok de ele ... si sunt un fel de 34 .. 33 deja atinge la flexari. 35 nu poate sa bage fara chirurgie la aripi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Exclus Silverstone pt ca eu ies saptaminal si fac 220 km dus-intors Bucuresti-Valea Doftanei! Le-as face praf in juma de an! Miine ma duc la Delta sa iau 5 Insa 285/75/16-multumesc Razvan pt interventie si discount!:h5 Masina are deja caroseria taiata de Yonutz(a avut cindva pe ea 35-uri). Oricum atinge si cu astea 32 la flexari mai mari asa ca cu 34-uri va atinge sigur dar asta este!:wink: Aviz amatorilor:cauciucurile actuale(265/75/16) ce sint aproape noi(luate in vara 2015) vor fi in curind la vinzare la un pret bun!!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Salutare baieti si sa va fie de bine. Asa este acel Patrol a fost traforat la haripi. A avut 35/10.5 R16 In ceea ce privesc anvelopele n-as incerca o anvelopa prea lata. 285/75 R16 de la Insa e posibil sa fie la limita limitei. Eu zic sa nu te grabesti sa pui anvelopele vechi la vanzare inca... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Dar daca pun inaltatoare de 4 sau 5 cm la arcuri? Razvan Dinescu si-a pus recent 285/75/16 Insa Turbo cu inaltatoare de 3cm si nici nu are caroseria taiata! Incap foarte bine si nici nu pare sa atinga foarte grav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Apropo de anvelope: Nu stiu diferenta de la scurt la lung, dar avem un prieten in Iasi cu Y61 lung si suspensie de la Ironman, si are 35-uri de la Maxxis Crawler M8090 pe jante de 7j et0, si inca nu a lasat aripi plastice nicaieri, si e calarita masina destul de mult. Mult noroi la acest inceput de luna. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Dar daca pun inaltatoare de 4 sau 5 cm la arcuri? Razvan Dinescu si-a pus recent 285/75/16 Insa Turbo cu inaltatoare de 3cm si nici nu are caroseria taiata! Incap foarte bine si nici nu pare sa atinga foarte grav. Inaltatorul mai mare de 3cm rigidizeaza arcul. Adica suspensia nu va mai lucra corect. Nu sunt sceptic in ceea ce privesc schimbarile. In urma cu ceva ani am tot incercat sa inventam "apa calda" in materie de lift kit low cost. Atat teoria cat si practica ne-a aratat ca n-am gresit dpdv constructiv pana la un punct. Am pus arcuri si amortizoare fata de HDJ80 atat pe Y60 cat si pe Y61. Pe spate am optat de flanse distantiere pe arcuri de 8-10cm in functie de caz si amortizoare de utilaj JCB fara rebound (cea mai fericita varianta, ca aia cu rebound nu prea mi-a placut). Am tot schimbat variante pana am gasito pe cea castigatoare (echilibru suspensie fata-spate). Liftul final rezultat a fost in jur de 8-9 cm fata de echiparea de fabrica. Rotile nu atingeau (35-uri), statea bine pe flexari dar totusi spatele era destul de rigid in situatii delicate. La masina lunga s-a dovedit a fi o buna alternativa la solutiile de suspensie de atunci dar la masina scurta daca nu avea greutate pe spate varianta aleasa nu era tocmai ce trebuia. La final dupa aceasta experienta, cred ca un kit de suspensie decent este peste acea solutie tehnica dar neaparat cu masurile imediate de echilibrare (inaltare urmata de latire). N-as pune niciodata body lift daca masina ar fi folosita in padure. Ridicarea masiva a centrului de greutate e o hora destul de periculoasa mai ales ca situatiile in care sunt implicate masinile astea nu prea au legatura cu ceea ce recomanda producatorul. Dar stii cum se spune, ca la poker ...cu o cacealma poti sa iei potul sau sa pierzi tot. Sa aveti spor. Editat Martie 1, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Am schimbat ieri cauciucele!:grin: Am pus 285/75/16 Insa Turbo Special Track-au 85 cm diametru comparativ cu 80 cm cele 265/75/16. Arata intr-un mare fel,crampoanele sint mai agresive parca(se apropie de Silverstone) iar de atins pe sosea la diverse manevre nici vorba! Ramine sa vedem in teren la flexari. Misterul functionarii blocantului spate a fost spulberat de Luigi Pirsu(masina e la el acum): blocantul e stricat(dinti rupti,lipsa...pana mea)! Va fi inlocuit pina simbata cind sintem asteptati la albia de porci!!:grin::grin: Deci din nou aviz amatorilor: se dau anvelopele schimbate(voi pune anunt curind). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Va salut,o intrebare stupida, cam ce greutate are un cauciuc 285/75/16. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Va salut,o intrebare stupida, cam ce greutate are un cauciuc 285/75/16. Merci La asta poate sa-ti raspunda Razvan Dinescu, el a cantarit tot stock-ul de la Delta. :ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Are in jur de 32 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Are in jur de 32 kg. fara janta ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Da doar cauciucul gol are 32 de kg Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Am schimbat ieri cauciucele!:grin: Am pus 285/75/16 Insa Turbo Special Track-au 85 cm diametru comparativ cu 80 cm cele 265/75/16. Arata intr-un mare fel,crampoanele sint mai agresive parca(se apropie de Silverstone) iar de atins pe sosea la diverse manevre nici vorba! Ramine sa vedem in teren la flexari. Misterul functionarii blocantului spate a fost spulberat de Luigi Pirsu(masina e la el acum): blocantul e stricat(dinti rupti,lipsa...pana mea)! Va fi inlocuit pina simbata cind sintem asteptati la albia de porci!!:grin::grin: Deci din nou aviz amatorilor: se dau anvelopele schimbate(voi pune anunt curind). Dane imi par rau de damage...sincer ... Dar In acelasi timp sper sambata cand ne vedem si o sa cuplezi blocantul spate si incaltat cu anvelopele noi...sper spun din nou sa ai un Orgasm intelectual!!!! :banana Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc mai baieti , pacat ca e Baia Mare asa de departe :) , ca tare as merge cu voi intr-o tura! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc mai baieti , pacat ca e Baia Mare asa de departe :) , ca tare as merge cu voi intr-o tura! Daca pleci acum, ajungi la timp sambata dimineata. Se anunta Patrol-Day in forma continuata :h5. Unii nu si-au spalat masinile inca:ha::ha: Editat Martie 3, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Daca pleci acum, ajungi la timp sambata dimineata. Se anunta Patrol-Day in forma continuata :h5. Unii nu si-au spalat masinile inca:ha::ha: baieti , nu stiu ce Patroale aveti voi dar al meu in 10 ore ma duce pana la Bucuresti :wink:. Eu l-am spalat pe al meu , inca nu stie ce il asteapta pe sambata :). Depinde si de timp. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Merg si eu pe post de ancora.:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 (editat) Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Va fi distractie maxima cu noroiul asta,sintem in jur de 12 masini deja!!!:oo:oo:oo Abia astept.amr-ul e-n scadere!:ypu Blocantul spate a fost schimbat iar noile cauciucuri abia asteapta mirosul de ciocolata proaspata!:wink: Ne vedem dimineata baieti!:h5 Editat Martie 4, 2016 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Salut, Mai aveti loc de inca un patrol? La cat se pleaca si unde va intalniti? Am tot ce trebuie. Simex, troliu, sufe, curaj etc.. Nu raman in urma si nu incurc. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc 7.30 Petrom Baneasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: PATROL-Day, cu calauza si breloc Am inteles. Prezent. Petrom Baneasa adica cel de la Fantana Miorita sau ... Tel 0744709705. Sper sa va gasesc. Nu mai am nici un nr de tel. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate