Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service/mecanic decent zona Baia Mare

sierrafery

Postări Recomandate

Am primit un PM de la un mebru al unui forum englezesc ca un coleg(din zona Cehia) e blocat cu un D3 la Baia Mare si ar fi nevoie de un mecanic decent ca nu e ceva specific LR, i s-a rupt capul de planetara stanga fata deci e munca de mecanica bruta. Poate cineva sa recomande un service sau pe cineva din zona care o rupe putin pe engleza(sau ceha :wink:), se pare ca cineva din cehia ii trimite piesa des schimb luni

Raspunsuri care pot fi considerate raclama pe PM va rog

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare(REZOLVAT)

S-A REZOLVAT, am gasit pe cineva

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare

Am fost sunat de un coleg din BM la care nu-i retin usernameul si mi-a spus ca e mecanic si e dispus sa il ajute pe om, am transmis nr lui de tlf mai departe si atat... daca voi vedea pe forum ca are cineva probleme in zona am sa-i dau nr de telefon al omului pe PM

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare

Pot si eu sa ajut daca e cazul. Atat doar ca, fiind vorba de LandRover iar eu fiind Toyotist, nu am cum sa fiu "decent". :grin:

Nu ma pot rabda sa nu fac bancuri specifice. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare