sierrafery Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Am primit un PM de la un mebru al unui forum englezesc ca un coleg(din zona Cehia) e blocat cu un D3 la Baia Mare si ar fi nevoie de un mecanic decent ca nu e ceva specific LR, i s-a rupt capul de planetara stanga fata deci e munca de mecanica bruta. Poate cineva sa recomande un service sau pe cineva din zona care o rupe putin pe engleza(sau ceha :wink:), se pare ca cineva din cehia ii trimite piesa des schimb luni Raspunsuri care pot fi considerate raclama pe PM va rog Editat Februarie 28, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare(REZOLVAT) S-A REZOLVAT, am gasit pe cineva Editat Februarie 28, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare(REZOLVAT) S-A REZOLVAT, am gasit pe cineva Ok, dar spune si altora ca poate nu se stie.....zic REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare Am fost sunat de un coleg din BM la care nu-i retin usernameul si mi-a spus ca e mecanic si e dispus sa il ajute pe om, am transmis nr lui de tlf mai departe si atat... daca voi vedea pe forum ca are cineva probleme in zona am sa-i dau nr de telefon al omului pe PM Editat Februarie 28, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Service/mecanic decent zona Baia Mare Pot si eu sa ajut daca e cazul. Atat doar ca, fiind vorba de LandRover iar eu fiind Toyotist, nu am cum sa fiu "decent". :grin: Nu ma pot rabda sa nu fac bancuri specifice. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate