Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se cauta STALORAL 688 pentru un copil cu astm bronsic

mantu3579

Postări Recomandate

Salutare....

Nu fac decat sa retransmit un mesaj al unui coleg de forum ( alt forum...de barci de data asta...alta mare pasiune)

Deci.... "Salut, daca este cineva din Caransebes sau are drum, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:

Baiatul meu are astm bronsic si suntem in tratament de 4 ani cu produsul STALORAL 688, un vaccin pt imunizare la alergeni.

Momentan este o problema cu acest medicament in farmacii, si singura farmacie unde apare pe stoc este Sensibul Caransebes in interiorul magazinului Kaufland.

Sun de dimineata incontinuu la farmacie pt confirmare medicament dar nu imi raspunde nimeni.

Daca ma poate ajuta cineva il rog sa ma sune la 0721231703, medicamentul trebuie tinut la rece, as avea pe cineva poate trece prin oras de doua ori pe saptamana si sa se intalneasca cu d-voastra.

Multumesc

Bogdan Ion 0721231703 "

Aici e link-ul... http://www.barcaholic.ro/showthread.php?t=5474

Acesta este mesajul...daca cineva poate sa il ajute ar fi tare frumos.

Multumesc,

Marius

• Like 1
“One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: fac pe releul de la Costila

Baietelul colegului tau este alergic la ''Ambrozie''?

In perioada asta aceasta planta nu este activa, infloresenta incepe in iulie si se termina in octombrie!

Sigur cauta asa? Intreb pentru ca si eu am primit aceasta recomandare in urma cu vreo 2 ani. Aici pe forum mai sunt colegi cu alergie la ''ambrozie''!

'''Staloral de la Stallergenes este produsul cel mai promovat de alergologi. Domeniul farmaceutic si cel medical au inceput de ceva vreme o colaborare financiara profitabila pentru ambele parti asa ca nu trebuie sa fiti surprinsi daca alergologul va trimite la o anumita farmacie unde sa-i mentionati neaparat numele atunci cand comandati Staloral"

http://www.ambrozia.info/staloral-ambrozia/

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Re: Se cauta STALORAL 688 pentru un copil cu astm bronsic

Care-i legatura cu releul de la Costila??? e serioasa treaba sau facem postari.. "la misto" ???

LE Chiar daca link-ul dat e ok..

adica preia si da mai departe o informatie

putea folosi si cuvantul telegraf

Am modificat eu titlul.....

Link spre comentariu

Scuze dacă m-am exprimat cumva aiurea.A fost o glumita.....altfel spus făceam pe repetitorul (asta face releul de la Costila).

Nu încercam decât sa fac cunoscut anunțul unui coleg de (alt) forum.

“One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho
Link spre comentariu

Scuze dacă m-am exprimat cumva aiurea.A fost o glumita.....altfel spus făceam pe repetitorul (asta face releul de la Costila).

Nu încercam decât sa fac cunoscut anunțul unui coleg de (alt) forum.

hi hi hi... are mai multe intelesuri.... faci ca el, faci pe el... :hi

Editat de Cristian Irimescu
Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Corect.....dar trebuie sa recunoașteți ca asa a atras mai multă atenție:)

Link spre comentariu

Corect.....dar trebuie sa recunoașteți ca asa a atras mai multă atenție:)

Pe tine te interseaza gura-casca sau cei care chiar ar putea da o mana de ajutor....?

Hai sa nu picam in delirul audientei cu orice pret pentru ca pana la capat astmul bronsic e o mare belea....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare