alexbikerul Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Am un pajero benzina 3000 24v 177 cu raport 4,63 si vreau sa pun 4,9 sau 5,252.specific ca merg cu silvertone 35 .idee e urmatoare.intra aceste rapoarte in carcasele actuale sau mai exact in carcasa spate ?si ce ar fi mai indicat 4,9 sau 5,252? Merci mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Grupuri pajero Nu stie nimeni ??? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Grupuri pajero Intra pe spate ....am pus eu la 2.5 rapoarte 5.28 Dar trebuie sa pui si pe fata acelasi raport...acolo am pus cu carcasa de la 5.28 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Grupuri pajero Am inteles.merci mult mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Re: Grupuri pajero Pe 2.5-urile mai vechi gasesti raportul 5.28, dar vezi ca 2.5-u fara SuperSelect are planetarele fata mai subtiri, nu stiu exact ce si cum poti imperechea..... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Re: Grupuri pajero salut, ce legatura are planetara cu super select? poti pune orice planetara de mitsu.....rapoartele nu au legatura cu nimic, dai jos rapoartele tale si pui 5.28...apoi montezi la loc( eu unul asa am 2,5 motorul rapoarte 5.25 ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Re: Grupuri pajero La superselect sunt mai groase, asta am observat la fostele mele Mitsu... Prin grupuri nu stiu ce este ca n-am umblat.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 6, 2016 Autor Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: Grupuri pajero Adica ar trebui sa desfac si grupul fata si sa pun doar coroana si pinionul ?ca pe spate asa m-am gandit sa fac mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Re: Grupuri pajero Da...e f simplu. schimba si melcul si coroana...fata / spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero Acelasi lucru vreau sa fac si eu la Mitsu 3,5. De unde se pot cumpara reductiile astea si cum se monteaza, in sensul ca pe spate am blocant. In cazul in care voi pune blocant si pe fata , are importanta tipul reductiilor ? Sau blocantul este universal ? Se poate pune pe orice tip de grupuri conice ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero rapoarte gasesti la dezmembrari,de la asa ceva am luat si eu, de montat recomand sa faca cineva care se pricepe cat de cat, nu e mare babilonie, pe fata pui ce ai cumparat, pe spate daca ai blocant, scoti blocantul de la grupul tau si il pui la grupul cumparat (rapoarte mai mari) vis a vis de blocant fata , ala merge la orice pajero, cu conditia sa iei blocant fata pt pajero, recomand arb, la asta ma gandeam sa pun pe fata in viitor la masina ta de 3,5 nu as schimba rapoartele , nu ai nevoie, blocant fata da....la 200 cai la ce iti mai trebuie rapoarte mari? :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero Da, ar putea parea un moft, insa am avut o situatie in care aveam nevoie de treapta a doua, pentru a descarca simexi, si rampa fiind foarte mare, nu am putut sa urc intr-a doua. Daca aveam rapoarte mai mari, panta respectiva (era foarte grava) as fi urcat-o cu adoua si cu aderenta adecvata daca descarcau cauciucurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero eu stiu masina pe care o ai si am urmarit ce ai facut la ea.....5,28 in grupuri la motor de 3,5....posibil sa rupi planetarele...nu stiu ce sa spun, eu la 3.5 nu as pune decat blocant fata si apoi mi-as lua avion daca nu urc mai umbla la barile de torsiune sa o ridici si nu vei mai avea probleme...ai 200 cai sau pune cauciucuri 35 pe ea eu am 2,5 cu rapoarte 5,28...si e super ok...dar cai ioc...99 in 94 cand a iesit masina din fabrica :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero Cauciucurile de 35 si inaltatul din bari face ca masina sa stea cat mai sus. Cu cat maresti diametrul rotilor, cu atat scade puterea la roata. Din acest motiv, imbunatatesti situatia cu modificarea rapoartelor in grupuri. Nu am probleme la inaltime, trece peste tot, am inaltat-o cu suspensii OME, din bari pe fata si cu talere pe spate. Are cauciucuri de 33 si trage exceptional. Insa, mi s-a intamplat odata sa nu pot urca cu a doua si sa trebuiasca sa schimb viteza intr-o panta foarte dificila si periculasa. De asemenea, pentru o buna descarcare a cauciucurilor, trebuie turatie la roata. Nu sunt inca convins ca voi modifica rapoartele inca. Ma informez deocamdata. Inteleg ca se pot procura din dezmembrari. Cam ce preturi sunt ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero Eu folosesc numai a 2-a la urcari de cand am rapoartele asta...putina turatie si zboara. Ma gandeam ca la 3.5 a 2- a e parfum ..mai ales daca e manuala Pt detalii ma poti suna cristi 0723496380 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Grupuri pajero A doua e parfum Cristi !! Merge de rupe, insa atunci cand vrei mai mult........intr-o anumita situatie......asta este ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Grupuri pajero si eu trebuie sa schimb rapoartele chiar daca am 180hp si 33 uri, nu imi place ca sunt intre, cu a doua nu urca asa cum trebuie si cu prima treapta pe bolovani mari merge prea repede! O sa pun 5,2 si silverstone 35 asa ar merge ca si cu rap de 4,6 si 31.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Grupuri pajero Oare exista posibilitatea montarii unui LSD pe fata la 2.8? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Grupuri pajero exista blocant fata pt pajero, cel mai popular e ARB, pretul e nepopular :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero si eu trebuie sa schimb rapoartele chiar daca am 180hp si 33 uri, nu imi place ca sunt intre, cu a doua nu urca asa cum trebuie si cu prima treapta pe bolovani mari merge prea repede! O sa pun 5,2 si silverstone 35 asa ar merge ca si cu rap de 4,6 si 31.. Ai sa pui 5,2 si ai sa rupi planetarele. Raportul 5,2 este pentru diesel, si trebuie schimbata puntea cu totul. Insa planetarele la diesel sunt prea subtiri si nu vor tine la puterile de 177 si 208 CP. Singura posibilitate cred ca este sa poti modifica coroana si pinionul din grupurile noastre. Mai exact sa le inlocuiesti cumva astfel incat sa-ti remana puntea si planetarele tale. Inteleg ca nu prea se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero planetara rupta ieri cu rap 5.2 si motor 3.0L dar schimbata ca la formula 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero tot baiul e ca, capul de planetra e aceelasi la toate modelele si cosarca se rupe in ele defapt, un cap de planetara costa intre 100 si 900lei! va rog sa imi dati o explicatie fizica de ce s-ar rupe mai repede o planetara de aceelasi dimensiuni cu rapoarte mai mari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 27, 2016 Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero Am pus grupurile se 5,2 merge foarte bine dar sincer cu 35 la motorul de 177 nu e deajuns.cel putin pentru mine.pe spate am pus coroana si pinion si pe fata am pus doar grupul cu carcasa fara partile laterale.stric partea cu grupul.eu cate odata nu inteleg cum sa rupi planetara fara blocant.poate din lipsa de experienta:)) si sincer ma dau destul de tare cu el si merg pe unde merg cei cu punte fixa mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero in ce sens nu sunt de ajuns 35 urile? mie fata imi place cum sta, spatele imi agata cu 33-uri.. si eu ma dau cu el tehnic si clar ca daca nu stii rupi planetrele la orice.. daca ai un filmulet cum merge masina cu 5.2 si 35-uri te rog posteaza si un nr de tel pt mine pentru detalii! MS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero Pe ce masina ai pus reductii de 5,2 ? Daca este vorba de patrol, este altceva...... Eu vorbesc de mitsubishi pajero 3,5 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate