alexbikerul Postat Martie 27, 2016 Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Grupuri pajero Si eu vb de pajero 3.0 177 cp .si asta am zis ca nu e deajuns aceste rapoarte cu 35.cred ca la 3,5 e super ok .marius iti atinge spate ca posibil tu nu ai tampoanele de limitare in interiorul arcurilor si atunci roata se duce prea sus mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Grupuri pajero planetara o rupe soferul, nu raportul din grup, se poate rupe din n motive. daca la pajero 3000 cu 177 cai si rapoarte 5,2 , gume 35 nu esti multumit....poate are motorul ceva si nu trage, ambreiajul dus....ar trebui sa zburde in varianta de mai sus, acum daca te dai la extrem in campionat, pesemne ai nevoie de ceva mai multi cai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 29, 2016 Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Grupuri pajero Am zis ca nu imi ajunge mie.poate la alcineva este suficient.eu am mers cu pajero de 3,5 cu simex original care sunt mult mai mari decat silverstone cu raport de 4,9 si era total alceva.sunt unele zone unde cu a2a nu are suficient power si iti spun ca motorul e in mintile lui din toate punctele de vedere si ce treaba are ambreiajul ???ala ori patineaza ori nu ceea ce la mine nu se intampla mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate