Kolonelu Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Sal, ma numesc Ciprian si sunt proaspat posesor de Nissan Terrano 2 pe care l-am modificat pt off road. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Bun venit! , foarte frumoasa bara fata si spate, bine incadrate in conturul masinii. Sa te gandesti incet la roti mai mari si troliu. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Multumesc.Rotile sunt 245 75 16 adică cam 30 10 16 si este cam greu de pus mai mari ca a trebuit modificări si cu acestea.Troliu si proiectoare este in viitor cu siguranța dar problema momentan sunt ca de obicei banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Multumesc.Rotile sunt 245 75 16 adică cam 30 10 16 si este cam greu de pus mai mari ca a trebuit modificări si cu acestea.Troliu si proiectoare este in viitor cu siguranța dar problema momentan sunt ca de obicei banii. interesant , eu am pus 265/70/16 echivalent 31/10,5/R15 . Tot ce am facut/schimbat a fost sa pun un kit OME +4 cm si voila. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Da cred ca din cauza chitului ome.cu jantele originale era ok dar cu cele cu ET negativ imi atingea putin si a avut nevoie de putin ajutor dar este ok.cat te-a costat Chitul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD habar nu mai am , piesele sunt pe masina de mai bine de 4-5 ani... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tud88 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Diametrul celor doua dimensiuni este aproape identic. 245/75 R 16 = 30.47" (773.90mm) 265/70 R 16 = 30.61" (777.40mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD eu am 31x10.5/15 fara nici o mofificare cat te-au costat barile? ai cumva niste schite de la ele ca as vrea si eu sa-mi fac, sigur asta in cazul in care nu le-ai cumparat gata facute Edited March 6, 2016 by bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Bările si Scutul sunt făcute pe comanda din tabla de 4mm si vopsite electrostatic .au costat 1000 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capric0rnBc Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Eu am pe r17 tot bf goodrich mud!De ce sa nu incapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Eu am pe r17 tot bf goodrich mud!De ce sa nu incapa? Depinde ce dinensiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plumb Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD desi am mai pus in ceva post, eu am 255/85R16 si nu am facut nu stiu ce modificari extreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD De unde ai luat snorkelul sau de ce model se potriveste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plumb Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Scuze dar nu mai stiu ce cum e cu el, o sa iti pot spune saptamana viitoare cand ma intorc in tara. Oricum nu e de terrano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Ok astept un rsp daca se poate ca sunt interesat si eu de unul.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Carson Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Ce ET au jantele tale? Si eu am cauciucuri BFG MT 245/75/16 si ma bate gandul sa iau jante cu ET negativ, insa vreau sa stiu cat de mult pot sa merg cu off-setul. In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Jantele sunt - 40 cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsdro Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 (edited) Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD ti s-a incalzit motorul vreodata in sarcina pe deal? al meu cind il pun in sarcina pe un deal se ridica apa aproape de rosu Edited September 5, 2016 by Astral Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 (edited) Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Da din păcate am aceeași problema cu fierberea motorului.acum l-am desfăcut si am dus chiulasa la planat si înlocuirea garniturei.vreau sa mai pun si un electroventilator pe buton la nevoie. Edited September 5, 2016 by Astral CHIULASA....fara O ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury29 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Salut. Cat te-a costat inaltarea si unde ai facut-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolonelu Posted September 10, 2016 Author Share Posted September 10, 2016 (edited) Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Înălțarea se face cu un chit sub arcurile spate isr pe fata din barEle de torsiune.costa vreo 400 lei Edited September 11, 2016 by Astral o bara - doua BARE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury29 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Multumesc. Da-mi un contact daca ai luat kitul de la noi. Am un Nissan terrano2 am pus roti pe 31 ...este ok dar as vrea sa-l mai ridic putin:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria auto trans Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Foarte frumoasa , am acelasi model,imi poti spune te rog de unde ai luat jantele si cat au costat? Multumesc Nissan terrano r20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 (edited) Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Salutare domnu ia spune ai scos fierul la joaca ? Te-ai obisnuit cu el ? ai vazut ce si cum? Banuiesc ca e 2.7 tdic un amc a avut terrano 1 cu 2.7 si nu a avut probleme cu apa Edited December 1, 2016 by Halogen Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLOMANN Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Re: Proaspat posesor de Nissan Terrano 2 modificat OFF ROAD Masina e 2.4 benzina si este scoasa la vanzare de ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts