medvesh Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Buna ziua, imi poate spune cineva cat de lungi sunt amortizoarele de la luneta, la un Wrangler YJ sau de la ce tip sunt compatibile ? Hardtop-ul a venit fara amortizoare, din masuratori reiese o lungime de aproximativ 63 cm. Asa sa fie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Amortizor luneta parerea mea e ca nu asa se cauta un astfel de amortizor. eu cand am cumparat asa ceva s-a uitat omul in catalog(acolo se dau toate detaliile) si se tine cont de modelul masinii(asta da si lungimea si modul de lucru al amortizorului cu tija in jos sau in sus), dar de obicei conteaza greutatea haionului, pentru a-l putea tine transformi greutatea haionului in decaniutoni Ex: 1kg=1daN. iar pe fiecare amortizor e scris la cat tine. apoi iei unele un pic mai mari. Adica adunand 2amortizoare sa fie mai mare un pic decat greutatea haionului :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Amortizor luneta Cumpara amortizoare dedicate modelului nu te zgarcii,conteaza enorm pentru ce greutate sunt facute. Faci economie de cateva zeci de lei si risti sa spargi luneta care costa cat 1/2 din masina. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Amortizor luneta Cumpara amortizoare dedicate modelului nu te zgarcii,conteaza enorm pentru ce greutate sunt facute. Faci economie de cateva zeci de lei si risti sa spargi luneta care costa cat 1/2 din masina. :grin: deja are plexic ca luneta au spart-o oltenii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Amortizor luneta Atunci poate sa puna proptele de nuc sau alun ca nu mai conteaza.:ha: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
medvesh Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: Amortizor luneta Zilele trecute a primit geam, deci propteaua este exclusa, asa ca lasand caterinca la o parte, sunt nevoit sa-i pun 2 amortizoare si nu vad de ce sa fie neaparat originale avand in vedere ca geamul nu a costat 1/2 din masina.Se pot face si lucruri de calitate la pret mai mic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: Amortizor luneta la pravaliile specializate te-ai interesat? ce-ti trebuie tie sunt aproape sigur fabricate la Stabilus nu cred ca pretul e prea ridicat....la WG-ul meu amortizoarele de la capota au costat 120 ron perechea...ale tale nu cred ca ar trebui sa sara de 150 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 (editat) Re: Amortizor luneta Codul direct de pe piesa este 55029560 si are urmatoarele dimensiuni Lungime [mm]: 647 mm Cursa [mm]: 280 mm Diametru carcasa [mm]: 18 mm Diametru [mm]: 8 mm Forta de ejectare [N]: 231 N Cu astia te poti tigani la pret :ha::ha::ha: http://www.jeepmania.ro/cautare.php?cuvant_cheie=55029560 http://www.ebay.com/itm/Heckklappendampfer-mit-elektrischem-Anschluss-Jeep-Wrangler-YJ-87-95-/301833563010?hash=item4646aeab82:g:vtgAAOxyyq5TNX9U :h5 Editat Martie 16, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: Amortizor luneta Codul direct de pe piesa este 55029560 si are urmatoarele dimensiuni Lungime [mm]: 647 mm Cursa [mm]: 280 mm Diametru carcasa [mm]: 18 mm Diametru [mm]: 8 mm Forta de ejectare [N]: 231 N Cu astia te poti tigani la pret :ha::ha::ha: Nu stiu cum o fi la yj, dar eu la wj nu am gasit decat pe original si am decartat cascavalul. Dar pe bune pt 50 lei in plus nu mai bine iei originale? Sunt cele mai rezistente. Probabil nu le mai schimbi decat peste inca 20 ani :))) spor la trwaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: Amortizor luneta Codul direct de pe piesa este 55029560 si are urmatoarele dimensiuni Lungime [mm]: 647 mm Cursa [mm]: 280 mm Diametru carcasa [mm]: 18 mm Diametru [mm]: 8 mm Forta de ejectare [N]: 231 N Cu astia te poti tigani la pret :ha::ha::ha: Nu stiu cum o fi la yj, dar eu la wj nu am gasit decat pe original si am decartat cascavalul. Dar pe bune pt 50 lei in plus nu mai bine iei originale? Sunt cele mai rezistente. Probabil nu le mai schimbi decat peste inca 20 ani :))) spor la trwaba La WJ/WG sunt sanse mari sa gasesti si SH ,la Wrangler YJ e aproape imposibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Re: Amortizor luneta Nu stiu cum o fi la yj, dar eu la wj nu am gasit decat pe original si am decartat cascavalul. Dar pe bune pt 50 lei in plus nu mai bine iei originale? Sunt cele mai rezistente. Probabil nu le mai schimbi decat peste inca 20 ani :))) spor la trwaba La WJ se gasesc aftermarket cate vrei la 60 lei capota(150 original), 70 lei portbagaj(300 lei original). Daca tin si 2-3 ani eu sunt multumit. Iar la pretul asta schimb anual cate unul, daca e nevoie :) La XJ am luat o pereche SH cu 60 lei din targ Vitan(duminica e unul care vinde zeci de amortizoare), primul set erau slabe si mi le-a schimbat omul. La a doua incercare am nimerit unele mai puternice si cu vreo 2-3 cm mai lunga cursa, f multumit, nu stiu de la ce masina. Revenind la YJ, daca te simti norocos, poti sa le incerci pe astea de audi 100 avant aftermarket, dupa dimensiuni ar merge: http://www.epiesa.ro/amorizoare-vibratii-pe-gaz-audi-a6-avant-4a-c4-2-3-quattro/5812/subcat-10926/ http://www.autopieseonline24.ro/mapco/67872 Daca banu' nu e o problema, recomand originale: tin si mai mult si se potrivesc perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Re: Amortizor luneta Zilele trecute a primit geam, deci propteaua este exclusa, asa ca lasand caterinca la o parte, sunt nevoit sa-i pun 2 amortizoare si nu vad de ce sa fie neaparat originale avand in vedere ca geamul nu a costat 1/2 din masina.Se pot face si lucruri de calitate la pret mai mic... Cat ai dat pe luneta?Daca este posibil desigur. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
medvesh Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Amortizor luneta Toata treaba m-a costat 200ron, zic eu ca nu e asa scump; geam de 6 mm parca; inchide perfect. A primit si 2 amortizoare, compatibile de la ceva Renault Multumesc pentru idei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate