Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Uruit roata - consiliere service Bucuresti

victorc

Postări Recomandate

Salutare !

Nu reusesc sa gasesc pe forum o lista (daca exista) a unor service-uri / mesteri pentru Range Rover Sport recomandati. Daca discutia a mai fost pe un post mai vechi, n-am reusit s-o gasesc cu search si-mi cer scuze.

Am un RRS din 2008 cumparat de aprox. 1 an jumate la care a venit timpul sa-i fac revizia + verificare generala. Per total, sunt multumit si oarecum indragostit de acest tanc pe 4 roti. I-am facut facelift complet modelul 2010 acum 6 luni, iar acum urmeaza pachetul Autobiography.

Una peste alta tin la masina, imi place cum arata, cum se conduce, etc.. Am avut in trecut : CLK Cabrio, A8, ML 320 CDI, S 320 CDI, CL 500. Am cu ce s-o compar si n-o compar cu niciuna totusi.. e greoaie, nu prea trage, nu e deloc fiabila.. dar imi place mie :roll:

Intr-un an jumate am fost ferit cat de cat de probleme cu ea. Am un singur martor in bord, cel galben de suspensie - am cumparat kit-ul ala de inlocuire garnituri la compresorul de aer de pe ebay, sper sa rezolv problema cu el.Iarna uneori eroare de apa-n combustibil, probabil filtru de motorina imbibat.. si cam atat.

Acum mai nou, se aude un uruit cand merg cu peste 50 kM/h si iau piciorul de pe acceleratie, cred ca e un rulment. Mai am si un burduf de planetara spart.

Am nevoie de un service sau un mecanic specializat pe RRS si problemele lui in Bucuresti sa-i faca diagnoza mecanica, tester, etc. Ma poate ajuta cineva cu PM ?

Merci !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare