gdansk Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 caut volanta masa dubla sh, pentru Frontera 2.3 TD din 95 . ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: volanta frontera 2.3 td am luat un kit nou ptr volanta cu masa dubla. nu am stiut ca de fapt di volanta e praf . am gasit SH o volanta simpla . in cazul asta trebuie sa pun un ambreiaj cu arcuri care sa preia din socuri , socuri care le prelua volanta dubla. intrebarea mea este : avand kitul noi . pot sa schimb doar discul si sa pun disk cu arcuri , sau trebuie sa schimb kitul cu totul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Re: volanta frontera 2.3 td Sal,da,ar trebui sa pui disc cu arcuri si alt rulment de presiune sau sa-l bucsezi cumva pe cel nou,de masa dubla,ca sa fie mai lung.(nu mai are cursa necesara sa apese pe placa de presiune pana la capat) Citeam pe forumuri din Anglia ca au sudat volantele cu masa dubla,ca sa le ia jocul si merg in continuare asa.Acum nu stiu cat de indicat ar fi. Sau ia tot kitul de ambreiaj pt.masa simpla.Cred ca ai gresit cumparand piesele inainte sa desfaci cutia,mai ales daca nu le poti returna/schimba. Editat Martie 19, 2016 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: volanta frontera 2.3 td '' Citeam pe forumuri din Anglia ca au sudat volantele cu masa dubla,ca sa le ia jocul si merg in continuare asa.Acum nu stiu cat de indicat ar fi. '' Detaliaza-mi te rog putin: volanta dubla sudata si disk normal sau cu arcuri ? Masina e cam dusa si ma gandesc sa o mai tin maxim 2 ani . practic as apela la solutii de compromis . Editat Martie 20, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: volanta frontera 2.3 td N-as putea sa-ti spun amanunte.S-a sudat volanta si s-a pus acelasi disc,n-au specificat amanunte.O sa caut link 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: volanta frontera 2.3 td N-as putea sa-ti spun amanunte.S-a sudat volanta si s-a pus acelasi disc,n-au specificat amanunte.O sa caut link Multumes de raspuns . Intre timp am mai citit ceva legat de chestia asta. intr-adevar merge si asa , cu anumite rezerve bineinteles . folosita in off-road diskul se duce mai repede ptr ca nu are cine sa preia socurile . pe sosea am inteles ca merge mai bine si mai mult timp . singura diferenta ar fi ca la inceput pleaca mai brusc si orice trepidatie a motorului e simtita de pasageri . in plus moare mai des motorul la plecare . am gasit intre timp volanta dubla SH . iar pe a mea am apucat s-o sudez . o pun pe cea SH ptr ca e dubla si am deja kit nou si ptr volanta mea sudata o sa iau un kit cu disk cu arcuri si le tin de rezerva ( asta daca masina va mai avea viata atat de lunga) . fac apicultura si masina imi trebuie off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: volanta frontera 2.3 td Am sudat eu volanta si merge f bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: volanta frontera 2.3 td Am sudat eu volanta si merge f bine. salut , toti imi spun ca s-ar duce repede discul . spune-mi si mie de principiu , de cat timp mergi asa ? ai pus disc nou si volanta sudata ? faci si ceva offroad ? ce fel se manifesta masina ? astept volanta dubla SH dar sunt curios de varianta dubla sudata . pana acum nu am mai avut de-aface cu chestiile astea . stau geana pe mecanic sa mai invat si eu ceva la ea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Re: volanta frontera 2.3 td Salut, Poate ca nu mai este de actualitate dar iti pot spune cu am facut eu cand am avut Opel Frontera 2.8 tdi. Am fost la un strungar foarte bun de la mine din oras( Calarasi). Lucrarile executate la volanta cu masa dubla au fost urmatoarele: - au fost date gauri pe marginea volantei ( care au penetrat cele doua mase ale volantei) - gaurile ( 6 la numar) au fost date la distante egale - suruburile cu piulite care s-au bagat ca sa fixeze cele doua mase ale volantei au fost cântărite ( ca sa fie de aceeasi greutate sa poata ramane volanta echilibrata) -intre masele( discurile ) volantei au fost pusi cilindri metalici(șaibe) ( cu dimensiunea fix cat spatiul dintre discurile volantei ) ca sa nu se produca deformari ale discurilor atunci cand se strâng suruburile. Disc de ambreaj am instalat nou. Am fost foarte multumit de lucrare. Masina a vazut si asfalt si offroad( impotmoliada 2011 , comana, trasee pe munte, etc..) . Si in prezent masina are aceeasi volanta si disc de ambreaj( am vorbit cu actualul propietar). Doar la plecarea dupa loc imi brusca putin in rest totul . era ok. Ca idee in perioada aia (2010) am platit la meserias pe reparatia volantei 150 lei. Editat Septembrie 2, 2016 de Cristian84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate