attilapinin Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Buna lume :) Ma puteti ajuta cu un link sau orice informatie utila pentru kit de inaltare suspensie pentru Pinin 1.8 gdi? Am vorbit cu cei de la Old Man Emu ... dar nu am nici un feedback deocamdata. As fi recunoscator pentru orice informatie utila. Bugetul nu ar fi un impediment, as vrea ceva bun si de incredere... Va multumesc anticipat !! :) Attila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Kit de suspensie Salut si bine ai venit pe forum :cl Da o "cautare avansata" despre Mitsubishi/Shogun Pinin si o sa ai destul material sa te informezi. Am discutat destul pe tema asta. KIT dedicat pentru suspensie +5 cm am gasit doar la un baiat ce le confectioneaza in Rusia cu coilovere pe fata insa mi se pare prea scump pentru ceea ce ofera(£650). E marfa lui, dar banul meu :wink: Pininurile se ridica din piese de la alte masini, nu dedicate. PS: Intra la sectiunea Pajero Pinin si ai destule topicuri sa citesti. Daca ai intrebari la care nu gasesti raspuns, deschide un topic nou si speram sa raspundem sau poate sa cautam impreuna raspunsul. Succes! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Kit de suspensie ........ Am vorbit cu cei de la Old Man Emu ... dar nu am nici un feedback deocamdata. .......... Cu Razvan de la GTC ai vorbit ....? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88054-Lucrari-efectuate-la-GTC-Auto REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Kit de suspensie Cu Razvan de la GTC ai vorbit ....? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88054-Lucrari-efectuate-la-GTC-Auto Exista o varianta de suspensie pentru Pinin, care ridica masina 4 cm. Este compusa din arcuri marca King si amortizoare marca Koni. Costul kitului este de 1012 euro, TVA inclus. Pentru comenzi date acum, disponibilitatea este la inceputul lui mai. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate