Vizitator florinstoican Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Am cumparat recent un Suzuki Samurai 1,3 din 1993. Sunt din Valcea. Momentan ii fac revizia tehnica: am schimbat pistonul de la directie (care era rupt si lovit) si rulmentii spate, comandate prin service. Nu gasesc insa toate piesele de schimb. Imi puteti spune ceva surse de unde as putea procura piese sh? Mi-ar trebui: - arbore cardanic - am intrebat la un atelier unde mi-au spus ca nu se reconditioneaza - am un joc fata-spate la imbinare care duce la trepidatii la viteza peste 50 km/ora - pistoane suspensii - bucse - prelata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florinstoican Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Am uitat de contact, trebuie sa-l schimb si pe asta, am o singura cheie impartita in doua bucati: una rupta in contact si una la mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Cfantana e solutia ! :banana Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai De unde ai adus masina si care a fost pretul ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai salut. prelata am eu daca te intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Salut!Nu cred ca are rost sa pui bucsi si telescoape sh.La intrare in Valcea pe stanga este Motors Top si aduc la comanda orice piesa de Sami,sunt f.seriosi si nici nu iti iau pielea.Eu am luat mereu piese de sami de la ei si am fost f.multumit...Dupa ce termini cu reviziile poate facem o iesire,sper ca nu l-ai luat doar pentru asfalt! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Salut!Nu cred ca are rost sa pui bucsi si telescoape sh.La intrare in Valcea pe stanga este Motors Top si aduc la comanda orice piesa de Sami,sunt f.seriosi si nici nu iti iau pielea.Eu am luat mereu piese de sami de la ei si am fost f.multumit...Dupa ce termini cu reviziile poate facem o iesire,sper ca nu l-ai luat doar pentru asfalt! se vede treaba ca incet incet offroad-ul se dezvolta si la Valcea ..speram la o prima iesire :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florinstoican Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Am luat-o de la cineva din Sibiu. 2000 euro. E adusa din Olanda, necirculata in Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Am luat-o de la cineva din Sibiu. 2000 euro. E adusa din Olanda, necirculata in Romania. de parca ar conta unde a fost rulata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Incearca ca pt. bucse si amortizor directie sa pui ceva nou. E mai sigur. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Piese second hand Suzuki Samurai Am luat-o de la cineva din Sibiu. 2000 euro. E adusa din Olanda, necirculata in Romania. de parca ar conta unde a fost rulata.... e mai aiurea daca a fost rulata numai pe asfalt si tu acum o bagi direct in offroad .in 2 saptamani se duc telescoapele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate