Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu pinin

sorinpuv

Postări Recomandate

Re: troliu pinin

Ma intereseaza destul de mult subiectul si pe mine. Zilele trecute chiar ma gandeam ca daca aveam troliu il trageam pe unu putin in sosea la modul cum a parcat. :uameni

Ramane de vazut cum facem cu prinderile de caroserie. Nu e imposibil dupa cum vedem in poze, insa trebuie pus cu cap, nu ca ala cu Pininul albastru, ca sigur ramane fara el la prima troliere mai grava.

:h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: troliu pinin

Nu ai de ce! Sa ai noroc!

La mine a fost montat troliul si apoi bara HD peste si in bara montate rolele.

Ei bine, daca vrei sa lasi bara originala atunci trebhie sa gandesti suportul de troliu in asa fel incat in fata sa ai inca o "placa"/ suport pe care sa montezi rolele.

Troliul ales de mine este cam mare pentru Pinin. Trebuie sa tineti cont de faptul ca se poate dubla cu scripete deci nu trebuie incarcata masina inutil.

Eu asta l-am pus si asta a ramas dar e recomandat sa montati unul mai ceva mai mic sau/si cu plasma sintetica.

Cutia cu releele(care contine si sistemul de telecomanda si restul) am montat-o in interiorul masinii. In spatele consolei dintre scaunele din fata.

Asa nu ajunge apa si alte mizerii in cutia de control.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Suport custom pentru pinin... TROLIU este Dragon Winch 8000lbs.Cam asa arata pana in prezent fara troliu montat.Vezi pozele de mai jos!

Suport de troliu pt pinin mascat in bara inca in faza de montaj.

Editat de Turbo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare