Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Targoviste 02.04.2016

smihai

Postări Recomandate

Salutare.Propun o iesire de socializare la 20 de km de Targoviste cu un gratar pe marginea unui raulet prin care va trebui sa mergem cam 1km,iar mai apoi o joaca prin padure.Sunt foarte multe drumuri forestiere in zona,se poate ajunge dintr-un sat in altul prin padure,multe noroaie fiindca se se exploateaza lemn ...etc etc.Cred ca ar fi interesant.

Momentan eu colegul Naca,grigsilviu+ alte 3 masini

Editat de smihai

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Targoviste 02.04.2016

Atunci iau eu niste sunca,ceapă,mustar +afinata si vin:D

P.S.Daca bate si dinamo vineri,sărbătorim puternic:))

Editat de smihai

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Salutare.Propun o iesire de socializare la 20 de km de Targoviste cu un gratar pe marginea unui raulet prin care va trebui sa mergem cam 1km,iar mai apoi o joaca prin padure.Sunt foarte multe drumuri forestiere in zona,se poate ajunge dintr-un sat in altul prin padure,multe noroaie fiindca se se exploateaza lemn ...etc etc.Cred ca ar fi interesant.

Momentan eu colegul Naca,grigsilviu+ alte 3 masini

20 km de Targoviste, dar in ce zona mai exact ?...

Link spre comentariu

20 km de Targoviste, dar in ce zona mai exact ?...

Comuna tatarani ,pe malul dambovitei intre târgoviste si câmpul lung

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Credeam ca mergeti catre N-E : Valea Lunga, Visinesti, Iedera sau Fieni asa ca va urez sa aveti bafta la distractie.

Poate ne arăti niste trasee pe acolo.stiu zona provita si din cate am inteles se poate ajunge din Târgoviste traversând pădurile.

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

https://youtu.be/WcUaMmqANFA

Cate ceva de la iesirea de sâmbătă.ENJOY!:cl

sa va fie de bine , pe vremuri de muuuuult cand mi-am facut eu cont pe forum se puneau poze de la iesiri si filmele erau direct pe forum NU linkuri spre alte siteuri.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

sa va fie de bine , pe vremuri de muuuuult cand mi-am facut eu cont pe forum se puneau poze de la iesiri si filmele erau direct pe forum NU linkuri spre alte siteuri.

Multumim.Tinand cont ca unele poze pur si simplu nu merg incarcate,trebuie sa faci 100 de operatiuni sa le incarci pe forum si pe deasupra incerci asta de pe telefon,m am gandit ca e mult mai simplu asa.

Nu cred ca in felul asta fac reclama youtube-ului sau urmaresc eu in vreun fel sa fac vizualizari ci doar sa fie mult mai simplu pentru toata lumea.:sm

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare pentru interferenta :al ca sa apara si aici acest colaj, postez eu desi nu am nici o contributie la film sau la noroiala.

https://www.youtube.com/watch?v=WcUaMmqANFA

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare