grizzlee Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Hello Ma poate ajuta cineva cu identificarea unei piese care e pe aripa stanga, imediat langa baterie. E piesa din poza si nu imi dau seama care e rolul ei. Ideea e ca a inceput sa tziuie foarte tare si consuma curent, chiar daca e oprita masina. E un sunet foarte ascutit, ca si cel de la un condensator defectat. E alimentat cu 2 fire, dar nu imi dau seama ce si cum, pentru ca intra intr-o camasa alaturi de multe alte fire. Masina e un W460 G300 GD din 86 Mersi fain Seba Editat Aprilie 5, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Indentificare piesa Pai da-o jos, curat-o, deschide-o si vezi ce e in ea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Indentificare piesa Is dus in delegatie vreo 2 saptamani si nu mai am acces la masina. Eram curios daca are cineva idee ce device e. Pare ceva difuzor, dar nu l-am auzi sa faca ceva pana acuma. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Indentificare piesa E posibil sa fie un dispozitiv anti rozatoare. Emite ultrasunete ca sa tina rozatoarele la distanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Re: Indentificare piesa Multumesc pentru raspunsuri. Daca nu e vreo componenta vitala,o sa zboare cel mai probabil de pe masina. Am sa il desfac sa vad de curiozitate ce e inauntru. Seba Editat Aprilie 5, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate