Irod Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Placut impresionat de cum se misca masina mea in teren , un prieten a hotarat sa devina si el patrolist. Masina va fi folosita pentru off road la sfarsit de saptamana si ture mai lungi gen mici expeditii in care toata casa va fi in Patrol. Pe piata oferta de LWB e un pic mai saracacioasa. Ce lungime are LWB-ul , dar SWB ? Ma poate ajuta cineva cu informatia asta ? Ca si spatiu de incarcare sunt diferente mari ? Ce diferenta de greutate este intre cele doua masini ? Merci anticipat. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: Y61 LWB si SWB dimensiuni LWB - 5010 mm SWB - 4440 mm 570 mm diferenta la lungime, aproape 1 metru cub diferenta la volum. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SimPetre Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: Y61 LWB si SWB dimensiuni http://www.nissan-aid.com/en/web/models/PATROL%20Y61/Model%20variant%20&%20Specifications/154466_509011.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 9, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Re: Y61 LWB si SWB dimensiuni LWB - 5010 mm SWB - 4440 mm 570 mm diferenta la lungime, aproape 1 metru cub diferenta la volum. 1 m cub e enorm cand vine vorba de incarcare , acum latimea si inaltimea e aceasi intrebarea care se pune este cat il dezavantajeaza/ajuta o jumate de metru lungime in plus in off road ? Editat Aprilie 9, 2016 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 9, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: Y61 LWB si SWB dimensiuni sau sa pun problema altfel , acum strict din punct de vedere al offroadului : e clar modelul mai scurt se poate strecura mai usor in padure deasa , ramane mai greu suspendat ( distanta mai mica intre puntea fata si puntea spate) , e un pic mai usoara , chiar cu cate kg e mai usoara cea scurta stie cineva ? In offroad varianta LWB are avantaj in fata cele SWB in vreo situatie ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Re: Y61 LWB si SWB dimensiuni In functie de fiecare situatie, perceptie si interpretare, LWB poate avea avantaje fata de SWB la un moment dat. Au fost momente cand pe coborari sau pe inclinatii mi-as fi dorit un LWB. De asemenea au fost momente cand nu mi-au incaput toate catrafusele in spate si ...iar mi-am dorit LWB. Diferenta de greutate intre SWB si LWB cred ca este in jur de 150-180kg daca nu ma insel. Sincer nu cred ca aceasta este asa importanta in conditiile in care masina este echilibrata ...si atentie, bine setata din toate punctele de vedere in conditiile in care se fac modificari specifice. Vorbesc din postura detinatorului de Y60, Y61 LWB si SWB. Masina care o am eu consider ca se muleaza acum cel mai bine pe "caracterul" meu acoperind in mare masura toate situatiile. Evident au existat, exista si vor exista situatii cand mi-am dorit, doresc sau voi dori sa am altceva. E firesc. In alegerea unei masini nu cred ca acest criteriu SWB sau LWB este concludent. In masura in care verificarile tehnice au la final un "green light" fiecare om trebuie sa gandeasca si putin cu sufletul. Masina in care se simte cel mai bine, adica ii asigura in primul rand siguranta si dupa aia confortul necesar ...e ideala ptr el. Indiferent ca e scurta sau lunga. Indiferent ca e Y60 sau Y61. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate