Bifeaza Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Salut, pentru a nu mai deschide o mie de topicuri, am urmat sfatul de face un singur topic, pentru toate problemele cu a mea masina, la care nu gasesc raspuns. Dupa un an de folosit, de mers pe dealuri, am ramas cu 2 probleme fara raspuns. 1. vitezometru nu mai functioneaza. si ca atare nici functia "cruise control" (aici s-a intamplat in timp, adica functia respectiva a inceput sa mearga intermitent, pana cand la un moment dat nu a mai functionat si nici vitezometru nu a mai indicat nimic. Acum nu se mai misca deloc, iar pentru cruise control, activez butonul insa cand incerc sa setez viteza din maneta nu imi indica pe bord nimic si nici nu functioneza; probabil e nevoie de vitezometru sa mearga ca sa funct. functia de cruise) 2. martorul de ABS este aprins (aici asa am luat-o cu el aprins si cei 2 mecanici la care am fost nu i-au dat de cap). Daca ma puteti ajuta cu cele 2 probleme, va raman recunoscator. Va multumesc. Carpe Diem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Re: Pajero MK2_problemele mele.. Vitezometrul este elactronic,s-ar putea sa ai sonda defecta sau rupta. Abs s-ar putea sa nu mearga din cauza senzorilor de la roti Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bifeaza Postat Aprilie 13, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Pajero MK2_problemele mele.. Multumesc de raspuns.. ai un vreo recomandare de service care sa ma poate ajuta in Bucuresti? Legat de vitezometru, ma "doare" mai rau, ca nu-mi merge nici functia de "pilot". Legat de abs - la un service mi-a spus ca a verificat senzorul si ca "parea" ok, iar in partea celalata mi-a spus ca nu a recunoscut softul masina, ca sa poata citi ce eroare ii da.. Zi buna, Carpe Diem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate