cosma Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Salutare tuturor! Ma numesc Cosmin, am 27 de ani, de profesie economist. De curand am achizitionat un Samurake 413 din 88. pentru moment nu intentionez sa-l modific, eventual reparatii de tinichigerie( multa rugina). Toate cele bune! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! bune ai venit, cat ai dat pe acaret?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! bune ai venit, cat ai dat pe acaret?? 1850 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bun venit pe forum :cl samurake mic cu suflet mare , sa te duca in cat mai multe noroaie :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! :hi Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bun venit! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Bine v-am gasit! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Bine v-am gasit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit! :h5 :cl Stai linistit... imediat iti va veni cheful si de modificari ! :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit pe :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Bine v-am gasit! Salut Cosmin, bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Bine v-am gasit! Salutare, si bine ai venit :W " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: Bine v-am gasit! :h5 bun venit! :W KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! Salutare tuturor! Am schimbat utilajul, dar am ramas fidel SAMURAIULUI! :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! Salutare si bun venit! :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bine v-am gasit! :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Bine v-am gasit! Bine ai venit! :W felicitari pentru schimbare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Bine v-am gasit! :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Bine v-am gasit! :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate