korben Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 salutare. am gasit acu cateva zile un Range P38 cu motor de 2.5 din 1998 ... si cand am deschis capota... hopaaa ...ce-avem noi aiceaaa ? intrebari de 100 de puncte "este": 1. de ce nu are EGR? 2. de ce nu are pompa de vacuum? 3. de ce galeria e de fonta? 4. este acelasi cod motor 256T sau e vreun E34 cu norma Euro1 ? cu stima. ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Tip motor Range P38 salutare. am gasit acu cateva zile un Range P38 cu motor de 2.5 din 1998 ... si cand am deschis capota... hopaaa ...ce-avem noi aiceaaa ? [ATTACH=CONFIG]262224[/ATTACH] intrebari de 100 de puncte "este": 1. de ce nu are EGR? 2. de ce nu are pompa de vacuum? 3. de ce galeria e de fonta? 4. este acelasi cod motor 256T sau e vreun E34 cu norma Euro1 ? cu stima. 1. EGR-ul nu e obligatoriu, se poate scoate usor la motorul asta 2. La care pompa te referi? Nu stiu sa aiba asa ceva... dar poate ma insel:old 3. Galeria e de aluminiu, in functie de anul de fabricatie al motorului 4. Codul este M51 D25 UL sau OL https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_M51 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Aprilie 17, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Re: Tip motor Range P38 salutari. in poza de mai jos e motorul meu: si eu am: 1. egr-ul 2. pompa de vacuum care are legatura cu nr.4 unde sunt vreo 2 valve, furtunase si un mini filtru (...pe cand omu are un simplu capac acolo) 3.-ul e altfel decat in poza de mai jos la discutia cu un mecanic, motoarele 525td(s) de pe E34 de prin anii '94 au fff mari sanse sa fie Euro1. pe cand motoarele 525td(s) de pe E39 fara dar si poate sunt Euro2. ...poate ma insel... dar si altii au mai zis aceeasi chestie. si la acest individ cu range-ul lui motorul pare a fi de pe un E34 destul de tavalit... si prefer sa nu risc sa ajung cu ea in RAR si sa o iau in freza. ca daca ala in nederland-ul lui a belit motorul la Range P38 .... poate ca a fost mai zgarcit si nu a luat un E39 ci un E34... ca sigur e mai eftine. ... apropo... se poate schimba limba aia dubioasa care apare pe display-ul cu mesaje ? Editat Aprilie 17, 2016 de korben ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Re: Tip motor Range P38 La prima vedere nu pare a fi nimic in neregula. Prin '99, nu mai stiu exact momentul, au pus EGR si alte "gadgeturi". Galeria e din aliaj de aluminiu, iar pompa de vacuum habar n-am ce face la P38. Nici a mea (ma rog, al meu ar zice unii, dar dupa fite masina asta e o EA) n-are. Editat Aprilie 25, 2016 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate