KTibor Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 din experienta voastra ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dpopescu Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Spray cu spuma activa. Sunt mai multi producatori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Problema este ca, probabil, motorina a ajuns si in buretele scaunului si din cauza asta ar cam trebuie dezbracat scaunul/bancheta respectiv/a si curatat si acolo pentru ca altfel e posibil sa-ti adie, din cand in cand, a motorina in masina.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Am avunt bancheta inundata. Am dat-o jos, in curte, am folosit toti detergentii ce i-am avut la indemana, pur, detergent de rufe, vanish, mult masaj si multa multa apa. In urmatoarele luni mirosul era de "tractorist" parfumat. Cu timpul se duce..!! Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Degresant pentru frane si pe urma suflat cu aer Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? industrial cleaner de la TESSA face minuni si la uleiul de motor ars scurs pe pavaj :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Motorina se curata de pe tapiserie cu orice solutie profi de tapiserie auto, doar ca din buretele scaunului ...este mai greu de scos. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Cu ce metoda se curata motorina scursa pe tapiserie ? Pana la urma s-a rezolvat la spalatorie cu tot felul de spume active si jet :) . Din fericire scaunele n-au fost afectate. Multumesc pentru interventiile prompte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate