giorgel Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 S-a intamplat sambata. Participanti: - calauza Dan Bobeica - Samurai redus - Bogdan Kali - Samurai redus - Iulianul - Samurai:ha: - Dan Soare - Patrol Y61 2.8 redus blocat fata-spate - Razvan Dinescu - Patrol Y61 2.8 redus blocat fata-spate - giorgel - Patrol y61 3.0 doar redus :ha: Traseu ca lumea, cu de toate: namoale, urcari, coborare rea de tot, traseu printre copaci, ocoliri etc. Cireasa de pe tort a fost: doua samuraie, umar la umar (ma rog, cam usa la usa:ha:), impotmolite in acelasi loc:ha::ha: Am ras grav, extrem de rar vezi asa ceva:ha::ha: Enjoy:wink:: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie :h5 sa va fie de bine , eu inca nu m-am mobilizat sa pun pozele din ziua de duminica , inca sunt obosit :ha:. Acolo unde au ramas veverizele ma gandesc ca Patroalele au trecut lejer. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie :h5 sa va fie de bine , eu inca nu m-am mobilizat sa pun pozele din ziua de duminica , inca sunt obosit :ha:. Acolo unde au ramas veverizele ma gandesc ca Patroalele au trecut lejer. Patroalele au ocolit, s-ar fi impotmolit la fel de glorios:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie 3 masini si 3 samuraie Ha? Samuraiul nu este masina? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: 3 masini si 3 samuraie Patroalele au ocolit, s-ar fi impotmolit la fel de glorios:ha: acum nu vreau sa te contrazic , dar voi de exemplu cand este asa nu veniti in treapta III sau IV a reductorului cu 40 km la ora , si atunci ma gandesc ca masina de 2T trece la viteza aia. Eu de obicei asa abordez zonele astea, treapta III sau IV si full speed, daca mlastina e scurta nu exista la asa viteza sa nu treaca masina de 2 T, normal ca astea mici se infunda pentru ca forta de impact este mult mai mica dar o masina grea ar trebui sa rupa tot inclusiv pe sine daca ai ghinionul sa fie vreo piatra mare pe acolo pe dedesubt :ha:. Editat Aprilie 19, 2016 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie urata a fost mlastina totusi daca ma uit mai bine ca urca imediat si acolo daca ai viteza ti-ai rupt botul, am impresia ca astea mici au ajuns pana la punti....patroalele nu ar fi ajuns pana la punti . Impresionant pe unde s-a troliat Razvan, voi chiar ati crezut ca o sa urce la liber pe acolo ? :ha:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie am impresia ca astea mici au ajuns pana la punti....patroalele nu ar fi ajuns pana la punti. io zic ca bati campii. ambele samuraie au garda mai mare decat un patrol pe 33-uri. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Ha? Samuraiul nu este masina? Bre, te-ai sculat cu fata la cearceaf? Nu mai stii de gluma?:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie acum nu vreau sa te contrazic , dar voi de exemplu cand este asa nu veniti in treapta III sau IV a reductorului cu 40 km la ora , si atunci ma gandesc ca masina de 2T trece la viteza aia. Eu de obicei asa abordez zonele astea, treapta III sau IV si full speed, daca mlastina e scurta nu exista la asa viteza sa nu treaca masina de 2 T, normal ca astea mici se infunda pentru ca forta de impact este mult mai mica dar o masina grea ar trebui sa rupa tot inclusiv pe sine daca ai ghinionul sa fie vreo piatra mare pe acolo pe dedesubt :ha:. Bo$$! Daca asta e modul tau de abordare in offroad, iti multumim ca nu participi la iesirile noastre. Iti doresc multa bafta pasagerilor si rollcage sanatos! mai sunt colegi care au abordat astfel uracarile, coborarile si acum vorbim doar de bine de ei, o data pe an. Sau daca nu au reusit ei, au reusit pentru pasageri si ii mai vedem doar la sectiunea de vanzari, unde vand absolut tot ce tine de 4x4. Nu tot timpul ai un copac de care sa te rezemi si troliere din 2 puncte cum ai descris acu ceva vreme pe topicul tau pe un aer glorios cum rupeai partzu prin padure cu A/T uri. Vorbesc in deplina cunostinta de cauza, m-am rasturnat, la inceputul unei pante de 50m, pe coltul dreapta al capotei. Eu eram pasager si doar faptul ca ravena era adanca ma ajuta sa tastez astazi. Iar cu garda la sol, Bo$$, ia ruleta, baga-te sub masina, masoara cata garda ai tu la patrolul tau cu 33" sau 35" si cata garda are un samurai cu 31". Cand faci masuratoarea, vezi ca garda la sol reprezinta distanta intre marginea de jos a diferentialului si sol. In alta ordine de idei, asa cum ne-ati obisnuit, duo-ul samurai/patrol face iesiri foarte fumoase pentru ca posesorii sunt oameni de nota 10+. Sa va fie de bine si abia astept sa termin masina si sa ma alaturi din nou iesirilor voastre. Adevar graiesti Giorgel, Samurai-ul este mai mult decat o masina! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Iulian zice cu aer foarte serios ca Patrolul meu e un Samurai mai mare!!:ha::ha::ha: Iesim de o eternitate impreuna,cred ca are dreptate!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Se poate spune si altfel: Samuraiul este un Patrol mai mic:ha::ha: S-au facut si se vor mai face iesiri memorabile in tandemul Patrol mare/Patrol mic, sau Samurai mare/Samurai mic:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Cum adica "Samurai :ha:"? Da ce-i de ras la samuraiu' meu, e redus, e chiar si blocat...tie nu-ti plac overfenderele mele, ha? Cand atarnati Patrolu' de 2 samuraie era bine, nu? Cum nu? Si asta ce e?? Dar Patrolul suspendat de bara fata+bara spate, cu patru roti in aer, se vede? Nu, nu vorbesc de alea doua samuraie din fundal... Cum sa nu te scufunzi, avem namol si-n ...c_r :ha: Iar asta e sincron de samuraie, de fapt nu eram impotmoliti... asa parea... Asta e una din coborarile la care am chelit... Nu v-a intrat scaunul in c_r niciodata? Giorgele, nimanui nu i-a fost usor Jur ca de daca ne departam 2 metri de samu lui bogdan, nu-l mai gaseam in padure. Asta da camuflaj! Uite, aici a fost Bogdan erou, pana la urma a infrant! Frumos, nu? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: 3 masini si 3 samuraie Iulian:ha:, m-ai facut sa rad:h5 de-acuma stiu: redus-blocat, overfendere urate:ha::ha: Iesirea a fost super, coborarea aia unde tu ai chelit mi-a creat si mie niste senzatii prin stomac:wink: Si pe ultima portiune de padure au fost doua faze cu "fluturi" in stomac: o inclinare laterala (se auzea musca la mine in masina) si coborare in cap cu inclinare urata pe dreapta urmata urcare in scurt 90 grade stanga. Consider ca faza cu cele doua Samuraie "door to door" constituie un veritabil "rare footage". Patrol agatat de ancora din doua Samuraie s-a mai vazut:ha: La fel de bine ambele Samuraie ar fi putut folosi Patrolul drept ancora simultan:ha: Imi pare bine ca te-am zgandarit, hai mai scoate din cutia cu lentila, sigur mai ai cate ceva prin ea:h5. Editat Aprilie 19, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Patrol agatat de ancora din doua Samuraie s-a mai vazut Ca sa fim rigurosi, atunci te-ai troliat de un samurai atarnat de un jimny. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Se pare ca a fost o iesire grozava!! Ma bucur ca mai sunt oameni faini care isi prezinta pe forum iesirile cu un grad inalt de dificultate. Mi-ar face mare placere sa iesim odata impreuna... la mine,,, la voi, la altii... nu conteaza!! :ha1 Va salut!! Pe tine, ma' friend Giorgel, te si pup!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: 3 masini si 3 samuraie Ti pup si io, Vali :h5. Mor de necaz ca sunteti asa departe. Santul asta a fost trecut pe roti de o singura masina: Samuraiul lui Bogdan. Ar fi trecut si Bobaru, dar el a ales metoda speciala tip "scufundat purceaua pentru balaceala":ha::ha:, intr-un namol grozav. In rest, troliul a fost baza. Editat Aprilie 19, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Sa va fie de bine. Frumoasa iesire, imi pare rau ca nu am fost si eu la troliu:ha::ha: Trebuie sa-l scot si eu pe Ivan la o reuniune d'asta de clasa:ha: Primiti si trotinete?:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie 1 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Iesire frumoasa, mai lunga decat de obicei, tehnica ...si cu un gratar bun, ca sa iti doresti mai mult? Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie Iesire frumoasa, mai lunga decat de obicei, tehnica ...si cu un gratar bun, ca sa iti doresti mai mult? sa te intorci acasa cu masina fara daune :))) pe traseul ala am lasat o planertara ...:) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie ...,3 voinici pe trei cai mici ,... bafta si zambete remanente va urez! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: 3 masini si 3 samuraie @cobrra, ce masina era aia care a scuipat planetara?:wink: @feldgrau: jawohl, e miercuri aproape trecuta iar eu zambesc inca:ha: Am constatat de cateva ori ca, desi unii colegi dragi au masinile echipate cu "bunatati tehnice ajutatoare", adica blocante, din fabrica sau ulterior, acestea nu sunt folosite. Unii nu vor, altii uita:ha::ha: Razvan a avut aroganta de a incerca sa treaca santul....cu ambele diferentiale deschise:wink: Pt. ceilalti n-am dovada filmata....asa ca Iulian Samurai draga:ha1, redus-blocat:ha:, mai cauta tu in cutiuta ta magica, stiu eu sigur ca mai ai material :h5. Si la tine am vazut "roatele" invartindu-se fiecare in legea ei, d'aia n-am zis tot in prezentare :ha:, oricum overfenderele alea sunt urate cu spume, macar cu asta am inteles ca esti impacat:ha1:ha1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate