giorgel Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Sunt in situatia de a trebui sa aduc un colet din Belgia, 3300 Tienen (intre Bruxelles si Liege). Coletul are dimensiunile 25x20x20 cm, greutate 3,4 kg, valoare 80 EURO. Preturile la UPS si DHL (probabil ca si la ceilalti ar fi tot aia) sunt astronomice, 70-90 EURO + TVA (la DHL cica cu reducere 50% aplicata:grin:). Din Germania nu ar costa mai mult de 15-18 EURO, nu inteleg de ce costa asa de mult din Belgia? Ce alte optiuni as mai avea? N-am mai fost pus in situatia asta. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Stiu ca mai trimite lumea si prin firmele de transport persoane, si se pare ca sunt de incredere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Se poate trimite prin posta ATLASIB. Pretul e de aproximativ 2 eur/kg. Daca nu ma insel au insa un pret de cost minim de 10 sau 20 EUR / colet. eventual poti suna la ei pentru mai multe informatii. Nu am ide daca se deplaseaza sa ridice coletul. Eu am adus din UK un colet de 32 kg cu o lungime relativ mare 2.4 m si a costat 64 euro. Inconvinientul a fost ca nu aveau acoperire la ridicarea coletului din zona de expediere. De obicei au agent pentru ridicare colete in zona marilor orase. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania incearca la atlasib, - http://www.postaatlassib.ro/servicii/international/ pana la Bruxelles nu ar trebui sa depaseasca 10 Euro, nu stiu insa daca au serviciul de livrare si-n alte localitati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania recomand cu caldura o firmisoara cu nume predestinat : Romfour ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Pune anuntul pe Bursa Transportatorilor inclusiv pretul pe care il oferi. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Giorgel ti-l aduc eu, miercuri la pranz plec din Brussels. Nu te costa nimic.Estimez ca pe Vineri seara sunt in Bucuresti, eu ma opresc si dorm noptile la hotel cand circul cu masina...asa ca daca nu e graba Vineri seara sau Sambata dimineata ai pachetul. Da-mi un telefon la 0755.787.787 pentru detalii. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Dragi prieteni, va multumesc pt. sugestii si propuneri. Astept inca informatii de la furnizor despre disponibilitatea pachetului. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: Transport colet mic Belgia-Romania Domnilor, situatia s-a rezolvat. Multumesc, @emanoeladrian!:h5 Multumesc, :cl! Sarbatori Pascale cu liniste si bucurie, tuturor!:2dr Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate