MaddoX Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Va salut Detin un Pajero V80 si de curand am observat ca imi agata cand schimb viteza, din 1 in 2. Simptomele sunt urmatoarele: cand motorul este turat si incerc sa urc din vit 1 in vit 2, in punctul mort, simt un fel de obstacol, ca si cum as lovi ceva pe acolo. Daca las turatia sa scada, nu mai apare problema. Eu ma gandesc sa nu fie vreun sincron de vina... Ma puteti indruma catre un service serios, din Bucuresti sau imprejurimi, unde as putea incerca o diagnoza si o eventuala reparatie? Am sapat eu putin pe google, dar nu am gasit nimic relevant, din contra nu mai recenzii negative. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Service reparatie cutie de viteze manuala Ai fi surprins ca ''marii'' mesteri de cutii de la voi le trimit la noi la cj la Abdul Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate