crss1 Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Cred ca trebuie sa-mi cumpar curand si un nanocom ).Deocamdata nu am sa comand niciun kit de conversie,voi incerca sa-l repar,Fery.Cea ce ma nedumireste,este ledul ala ,cum de arata doar un punctulet,se pot desface ceasurile sa ma uit in spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Da, nu e asa de greu de scos panoul de instrumente daca stii cum, nanocom e scula buna cu exceptia ACE unde nu e de incredere, ai doar grija sa nu fie rezervorul de ACE gol ca se gripeaza pompa NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 M.am uitat,este lichid in vas,bolboroseste. Multumesc! Editat Mai 4, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Salutare! Ieri a primit sosoni noi cooper stt pro 245/75/16,nu am simtit sa atinga undeva(suspensie stock),parca doar ca mi se pare un picut mai lenesa.Bine,oricum trebuie sa reconditionez turbina.Am si un lag asa la acceleratie,tre sa apas juma' de cursa sa prinda putere.Pe strada am 2.2 atm.in teren oare cat de jos ma pot duce cu presiunea? Deocamdata le am facut botezul asa soft pe valea doftanei ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Salutare! Ieri a primit sosoni noi cooper stt pro 245/75/16,nu am simtit sa atinga undeva(suspensie stock),parca doar ca mi se pare un picut mai lenesa.Bine,oricum trebuie sa reconditionez turbina.Am si un lag asa la acceleratie,tre sa apas juma' de cursa sa prinda putere.Pe strada am 2.2 atm.in teren oare cat de jos ma pot duce cu presiunea? Deocamdata le am facut botezul asa soft pe valea doftanei ) [ATTACH=CONFIG]263686[/ATTACH] Cam pana la 1,6 , Mai jos ai sanse sa dejantezi, jantele din aliaj au buza mica. Bafta! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 15, 2016 Autor Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 :be mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Da-i niste WD40 acolo unde bratul valvei de evacuare(wastegate) intra in turbina si misca-l cu un patent de cateva ori sa te asiguri ca nu agata(ai grija ca are arc destul de tare dar totusi trebuie sa se miste liber in afara acestei restrictii mecanice) apoi muta contrapiulita pana mai raman 9 spire din filet catre valva si adu reglajul acolo asa incat sa se scurteze cursa putin, in mod normal din fabrica ai 13 spire ramase catre valva.... daca dupa reglajul asta intra in overboost mai da inapoi cate jumate de cursa pana e bine. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Mai 17, 2016 Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Am inteles,multumesc pt sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Salutare! Intre timp au venit tampoanele si kit-ul anulare egr,alta viata cu tampoane,nu mai vibreaza deloc.Daca tot m-am apucat de modificari,fac o lista cu ce am schimbat. -cablajul injectoare -anulare egr -furtune siliconice albastre(cele de pe masina erau cam coapte) -demontat turbina,verificata ,curatata,reglat valva -furtun epurator nou(cel vechi era copt si la prima atingere s-a rupt) -demontare galerie evacuare.planat si schimbat prezoanele rupte -simering planetare -kit inaltare +2 terrafirma(arcuri ,amortizoare,furtune frana) -kit inlocuire sistemul ACE cu bari stabilizatoare normale fata si spate(ferry,a avut alt ulei in sistem care probabil a afectat si blocul de valve,conducte fisurate,senzori cu erori samd)Am preferat sa nu mai am batai de cap cu acest sistem.cu toate ca uneori pe sosea poate ii voi simti lipsa,dar prefer ceva cat mai simplu si mai robust. -amortizor directie terrafirma -radiator intercooler demontat si spalat -galerie admisie demontat curatat -cooper-ele s-au montat pe un set jante de otel bearmach16x8,iar anvelopele de strada au ramas pe jantele originale -schimbat ulei motor,filtre de ulei ,filtru aer,filtru motorina -schimbat ulei in diferentiale si in cutia de transfer -schimbat ulei cutie automata+filtru -schimbat antigel si lichid frana -catalizatorul a fost anulat si montat o teava de le terrafirma -paravanturi geamuri fumurii - 3 bari transversale(facute pt disco cred,se potrivesc perfect si sunt reglabile) pt sustinerea caiacului si biclei Deocamdata ma opresc,dar incet,incet o sa caut bari metal fata/spate,troliu,praguri hd si o scarita spate. O problema care am depistat-o astazi,este cea a electroventilatorului ac.Cu aerul pe off se invarte in continuu de nebun,o secunda de s-ar opri si el. O observatie as mai avea de facut,cu kit-ul de 2+ si anvelopele usor marite in diametru,parca si a schimbat un pic comportamentul pe sosea,oare sa-i pun flanse?.jantele astea de otel de la bearmach ies mai mult in afara ca cele de aliaj originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Chestia cu ventilatorul de AC e semn ca la un moment dat motorul a fost supraincalzit(peste 120*C) si are stocat in ECU un cod de "overheating"...codul asta trebuie sters din memorie cu tester si se va opri, ventilatorul ala nu e doar pt AC, e folosit si de management pentru a ajuta racirea cand temperatura motorului trece de 110*C ....asta e chestia comuna cara trebuie eliminata doar apoi daca nu isi revine ne putem gandi la altceva NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Iunie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Ferry,asa a fost.Eroare stearsa,ventilatorul s-a oprit. Multumesc din nou! Problema cu turbo lag-ul parca a revenit iar,am deconectat senzorul maf si acum vad ca raspunde mult mai bine la acceleratie.Oare sa fie defect/murdar?.Ce se poate intampla daca circul cu senzorul deconectat?? Am iesit sa mai dau o tura scurta si m-am intors cu zambetul pe buze )).Pana acum nu ajunsesem la 4000 ture,dar dupa deconectarea maf-ului imediat a urcat. Editat Iunie 16, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Da, daca merge mai bine cu debitmetrul deconectat inseamna ca e defect, pune unul nou dar sa fie VDO ca aftermarketurile is varza, cu el deconectat intra pe un default la care ECU-ul isi asuma un debit de 100Kg/hr si merge bine dar creste putin temperatura gazelor de esapament si consumul, nu se strica nimic dar totusi dar nu e sanatos sa mergi f. mult asa si o sa iti placa si mai mult cum merge dupa ce pui unl nou iti garantez....verifica siguranta F2(din tabloul de langa motor) sa fim siguri ca e OK, de la contrapiulita actuatorului de wastegate al turbinei ai 13 ''spire'' ramase catre valva, muta piulita pana mai sunt 10 si ajusteaza reglajul pana acolo, o sa fie si mai bine Editat Iunie 17, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Salut! Intre timp am desfacut debitmetrul si era f. murdar.Am zis, ia sa-ncerc sa-l curat,am curatat pe acolo cu contact spray,l am montat inapoi si m-am dus la tester.valorile la relanti erau 50-53 iar in turati 4,5,600.Pana iau unul nou,poate mai ma tine asta ). Masina merge bine acum dupa curatare,inca nu am umblat la reglajul valvei,dar zilele astea,umblu si pe acolo. Multumesc pt sfaturi,Fery! Apropo',ma poate ajuta vreun coleg,as dori praguri hd si bari,vreun mester prin bucuresti? Editat Iunie 21, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Salutare! Revin si eu cu binescunoscuta problema cu o-ringurile de la fuel cooler.De cand a dat frigul,curge prin partea cu t-ul.Am cumparat o-ringuri la dimensiunea specificata 47.22x35 viton.Problema este ca doar dimineata gasesc balta sub masina,ziua nu curge deloc.Mi se pare pare curios deaorece ma gandesc atat timp cat masina e calda si merge este o presiune mai mare acolo,nu?.Am desfacut iar si am inlocuit cu oringul original peste care am pus silicon,dar aceeasi problema,dimineata gasesc balta si chiar vad cum curge cu picatura prin capatul fuelcooler-ului.Nu stiu ce sa mai fac,tot sapand pe net am vazut un fuelcooler redesenat si anume acesta HELLA 8MK 376 749-791.Motorul meu are codul 15p,oare sa cumpar unul din asta(pare un cooler in placi fara oringuri)?.A montat cineva asa ceva,ma gandesc ca trebuie si alta configuratie de furtunuri. Ah si am uitat ,dupa ce a desfacut mecanicul furtunul dinspre radiator si am montat oriingul,undeva pe jos am gasit un stut de plastic si l-a bagat in capul fuelcolerului dinspre radiataor,Oare de acolo provine stutul ala? Multumesc! Editat Decembrie 14, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Cat timp poti sa conectezi furtunele de racire si cele de carburant la el poti folosi orice racitor, nu mai gasesc linkul dar un englezoi a montat ceva de VW... totodata la ultimele modele facelift deja LR a montat unul mai bine construit care a fost folosit pe Defendere td5 pana s-a trecut la Puma : http://www.roverparts.com.au/inc/sdetail/3330?utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Auto+Parts&utm_term=FUEL+COOLER+ASSY+TD5+Discovery+2+from+3A828207+Defender+f Editat Decembrie 14, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 Da ,da Fery,ala din link ul tau este coolerul,a mea este face lift dar inca am coolerul cilindric.Ok multumesc pt precizare,mai astept inca un set de oringuri si daca tot curge,voi incerca sa montez coolerul in placi,ma gandesc stutul ala de plastic sa nu il fi pus aiurea mecanicul.el mi a spus ca acolo crede ca e locul stutului pt rglaj presiune Editat Decembrie 14, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Dupa cum spui problema pare sa fie la termostatul coolerului si atunci poti sa-l arunci...mai bine pune unul din ala solid, unde ai gasit si cat costa ca m-as pregati si eu cu unul pe cand cedeaza al meu care are deja 270.000km in el NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 aici in ro pe mai multe site-uri,pretul variaza intre 3 si 4 milioane, pieseauto 271 000 am si a cedat )) Editat Decembrie 14, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 aici in ro pe mai multe site-uri,pretul variaza intre 3 si 4 milioane, pieseauto 271 000 am si a cedat )) :ha:... deci e timpul sa-mi cumpar:grin:...la pretul asta mie imi merita, si asta va tine mai mult :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 da da ))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Da ,da Fery,ala din link ul tau este coolerul,a mea este face lift dar inca am coolerul cilindric.Ok multumesc pt precizare,mai astept inca un set de oringuri si daca tot curge,voi incerca sa montez coolerul in placi,ma gandesc stutul ala de plastic sa nu il fi pus aiurea mecanicul.el mi a spus ca acolo crede ca e locul stutului pt rglaj presiune Salutare,eu am schimbat la un service din Bucuresti doar oringurile si este ok. Conteaza,cred, foarte mult si calitatea oringurilor.E normal cand motorul este cald sa nu "sangereze".Dar cand se raceste e alta poveste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Salutare,eu am schimbat la un service din Bucuresti doar oringurile si este ok. Conteaza,cred, foarte mult si calitatea oringurilor.E normal cand motorul este cald sa nu "sangereze".Dar cand se raceste e alta poveste. Pentru ca a ta sigur curgea pe la oringuri deci e logic sa fie OK dupa schimbarea lor, in cazul asta se pare ca scurgerea e de la conexiunea de plastic a termostatului si atunci poti sa pui si mama oringurilor si tot va curge NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 (editat) Re: Noua mea achizitie D2 eu cand l-am desfacut nu am gasit niciun termostat in el,unde ar fi trebuit sa fie,in capacul de plastic cu ramificatie? Editat Decembrie 15, 2016 de crss1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Da, in T-ul ala de plastic NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Noua mea achizitie D2 Pentru ca a ta sigur curgea pe la oringuri deci e logic sa fie OK dupa schimbarea lor, in cazul asta se pare ca scurgerea e de la conexiunea de plastic a termostatului si atunci poti sa pui si mama oringurilor si tot va curge Ma gandeam ca ,dupa simptome, poate oringurile schimbate nu au fost ok.Daca la cald nu curge, ci doar dupa ce motorul se raceste ,parea ca problema sa fie de la oringuri. Mi-am dat cu parerea fiindca si la mine se intampla la fel.Dar, daca mai exista si alta situatie pentru care sa se piarda lichid pe la racitor,multumesc pt informatie,fiindca acum am aflat si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate