Axiom Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Salutare as vrea sa va aflu parerile despre Jeep Cherokee 2016 . as vrea sa cumpar unul si vreau sa ma informez inainte. nu vreau neaparat hard-core off-road, doar mai low asa :D daca nu merita, imi puteti recomanda alt SUV ? :D multumesc, astept reply-urile voastre ;) Editat Aprilie 25, 2016 de Axiom Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Jeep Cherokee 2016 - Pareri Din punctul meu de vedere, e cel mai urât Jeep. Despre fiabilitate nu ştiu aproape nimic. "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Jeep Cherokee 2016 - Pareri Pai esti hotarat 100% sa il iei sau faci doar o intrebare? Ce buget ai? Ce inseamna pt tine "offroad low"? Zi-ne ce vrei mai exact de la mașină. Pe unde ai vrea sa ajungi cu ea? Seară buna. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axiom Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Jeep Cherokee 2016 - Pareri 50% hotarat Buget pana in 35-40k eurp offroad low gen drumuri prin padure, drumuri cu zapada mare etc comfort, calitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Jeep Cherokee 2016 - Pareri am un prieten in state care are unul. benzina, cu active drive II. din ce spunea el, are reductor, suspensia un pic mai tare (suspensie mai de off) si garda un pic mai mare la sol decat modelul cu active drive I (care e un 4x4 "normal" de suv). el e multumit de masina, cum merge. in teren e top dog in clasa ei, depinde de ce pui pe ea. a fost de vreo doua ori cu ea inapoi la dealer cu probleme la transmisie. zicea ca, cam au probleme cu transmisia, odata i-au facut o resoftare si alta data nu mai tin minte. si la puntea fata a avut o vibratie, tot ceva din soft. toate pe garantie. asta-i treaba cu masinile noi, electronica multa. cat sunt in garantie e relativ ok, daca nu scoti din buzunar, masina noua, miros de nou... tre' sa vezi la auto italia ce aduc si ce pun pe ea, ce garantie are masina. probabil diesel-ul e de "baza" la noi. sa faci test drive cu ea, daca iti place cum merge. treaba cu off-ul e mai putin relevanta, banuiesc ca nu vrei sa o tavalesti pe nu stiu unde. daca vrei si putin off, probabil modelul cu reductor e recomandat, te ajuta si la zapada (zapada mare e un termen relativ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axiom Postat Mai 1, 2016 Autor Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: Jeep Cherokee 2016 - Pareri In momentul de fata am un Chevrolet Captiva LT 2007 (Motorina, VCDI) si nu as vrea sa iau ceva mai nou si mai rau decat masina din prezent. Chevroletul inca se tine bine, sunt multumit, dar mai am nevoie de o masina... familie mare.. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate