MAsterD Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 care ar fi plusurile si minusurile, de luat in calcul pentru achizitia acestei masini. Consum? Intretinere? Confort? Performante? Dotari? Tip de cutie? Tip de motor? ce trebuie sa urmaresc ? cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: L200 an 2006 plusuri si minusuri de luat in seama Posibil sa ma insel ,dar eu stiu ca in 2006 s-au facut ambele modele . Fii mai specific , de care din cele doua este vorba ? Au atat motorizari cat si caroserii total diferite . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: L200 an 2006 plusuri si minusuri de luat in seama 2006 si in sus, 07. 08. 09. modelul mai nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: L200 an 2006 plusuri si minusuri de luat in seama Salutare , am un L200 din 2007 motorul de 136 cp . Acum are 450.000 km . Probleme in ultimii 250.000 de cand o conduc doar eu : -se rupeau destul de usor arcurile de pe spate , chiar si fara incarcatura , la hopuri luate mai in viteza . Rezolvat cu suspensie Ome HD . -planetarele fata le-am schimbat o data . ( am mai avut unul in firma la care se schimbau mai des , in 380.000 km de 3 ori ) -schimbat pivotii la 240.000 km prima data , acum urmeaza cu tot cu brate -actuatorul vacumatic de la cuplarea puntii fata este foarte nefericit asezat . Acum am rupt unul din furtunele de vacum cae il actioneaza . Rezolvare un scut mai de calitate nu ceea ce este pus de producator . -daca nu e cuplata fata pe drum ud /zapada nu e chiar ok Plusuri : -consum ok media 7,5-8 l/100 -destul de confortabil pentru autoutilitara -sistemul de 4x4 drive-select este super tare -destul de silentioasa -sprintena , la cat e animalul de mare nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: L200 an 2006 plusuri si minusuri de luat in seama am avut pajero din poza cu motor de 2.5. si am nevoie de o autputilitara. de asta ma bate iar gandul la mitzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate