Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare domnilor!

zippo

Postări Recomandate

Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat si capitol pentru Mitsubishi, cu mesaje postate. Asta chiar e fain. Am incercat sa postez si o fotografie cu Misu, dar e mult prea mare.

Apropo Niku Iorga, suntem vecini. Stau in primele blocuri de dupa Plaza, pe stanga. Poate ne vedem.

Succese domnilor!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare domnilor!

Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat si capitol pentru Mitsubishi, cu mesaje postate. Asta chiar e fain. Am incercat sa postez si o fotografie cu Misu, dar e mult prea mare.

Apropo Niku Iorga, suntem vecini. Stau in primele blocuri de dupa Plaza, pe stanga. Poate ne vedem.

Succese domnilor!

valeu doamne ce 4x4 sant in drumul Taberei ,eu stau pe bucla ,si parca mai era cineva din cartier

Deja e loc de un club local :P :P :P

Bine ai venit

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Re: Salutare domnilor!

Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat

Salutare! Asta e de la aerul condiţionat.

Link spre comentariu

Asa este Nellorunner. Aer curat gasesti la inaltimi, dar in timpul saptamanii te poti alimenta din plin stand de vorba cu prieteni pe un astfel de site si alimentandu-te dimineata in traficul de la Razoare cu gandul ca vineri seara o "tai". Apropo, am avut parte de aer cu adevarat conditionat, natural, de padure si creasta de Fagaras. Va recomand cabana Negoiu. Se ajunge usor iar traseul este ok si pentru neinitiati sa zic asa. Masinile pot fi lasate "la poteca" circa 1 h de mers pana la cabana. MERITA!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare