zippo Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat si capitol pentru Mitsubishi, cu mesaje postate. Asta chiar e fain. Am incercat sa postez si o fotografie cu Misu, dar e mult prea mare. Apropo Niku Iorga, suntem vecini. Stau in primele blocuri de dupa Plaza, pe stanga. Poate ne vedem. Succese domnilor! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit! speram ca aici aerul sa ramana mereu proaspat. Pozele ce vrei sa le atasezi trebuiesc micsorate, lucrul asta ma enerveaza si pe mine si de multe ori nu am chef. :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Re: Salutare domnilor! Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat si capitol pentru Mitsubishi, cu mesaje postate. Asta chiar e fain. Am incercat sa postez si o fotografie cu Misu, dar e mult prea mare. Apropo Niku Iorga, suntem vecini. Stau in primele blocuri de dupa Plaza, pe stanga. Poate ne vedem. Succese domnilor! valeu doamne ce 4x4 sant in drumul Taberei ,eu stau pe bucla ,si parca mai era cineva din cartier Deja e loc de un club local :P :P :P Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit. Pt redimensionat poze incearca programul asta. e cel mai sumplu de folosit. http://download.microsoft.com/download/ ... ySetup.exe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Max... unde ai ascuns bradutzul parfumat??? Da-mi si mie... k vreau si eu aer curat in masina... Bun venit Zippo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit, Zippo !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Sanatate si bine ai venit ! :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Re: Salutare domnilor! Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat Poate ne vedem. Succese domnilor!Aerul proaspat se gaseste la altitudine asa ca.... sa ai bafta sa-l gasesti :lol: :lol: :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Salut bine ai venit .E intradevar aer proaspat la munte..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Salutare si bine ai venit! Eu sper ca senzatia asta de aer proaspat sa ramana cat mai mult. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Re: Salutare domnilor! Va salut ! Fain forum! Gasesc aer proaspat Salutare! Asta e de la aerul condiÅ£ionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 bun venit in club. asteptam poze cu mitsu.! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Asa este Nellorunner. Aer curat gasesti la inaltimi, dar in timpul saptamanii te poti alimenta din plin stand de vorba cu prieteni pe un astfel de site si alimentandu-te dimineata in traficul de la Razoare cu gandul ca vineri seara o "tai". Apropo, am avut parte de aer cu adevarat conditionat, natural, de padure si creasta de Fagaras. Va recomand cabana Negoiu. Se ajunge usor iar traseul este ok si pentru neinitiati sa zic asa. Masinile pot fi lasate "la poteca" circa 1 h de mers pana la cabana. MERITA! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 salutari, vecine !!! :D trebe neaparat sa ne intalnim prin cartier, la o bere, ca baietii, dar sa nu ziceti de "Grizly", ca de 2 ori am fost acolo si de fiecare data m-am enervat :evil: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate