bogthebat Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Ma bucur ca exista oameni care au grija ca istoria sa-si pastreze cursul firesc pentru cei care vor veni dupa noi. Felicitari! 1 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Bravo domnilor!:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Respect, domnilor pentru ce faceti! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA BRAVO !!!! IMPRESIONANT !!! Felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA NOTA 10 baieti !!! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA am fost parca 12 masini,ar fi frumos la anul sa fim mult mai multi ca nu se merge in fiecare zi toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Felicitari !:bravo:bravo:bravo Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Felicitari!! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirceas Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA am fost parca 12 masini,ar fi frumos la anul sa fim mult mai multi ca nu se merge in fiecare zi Ar fi bine sa se anunte dinainte evenimentul, nu dupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA la anul cu permisiune organizatorilor voi deschide eu un topic toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Baieti imi puteti trimite si mie track-ul? faina iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA Frumos !!! Felicitari !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: MONUMENTUL LUI HOREA am fost si noi ieri, respecte pentru Descopera Romania, din pacate am ratat exact ultimul indicator care era ascuns si sper ca l-am mutat bine sa fie vazut, dar am vazut Scorosetul pe unde nu am fost si am facut un pic de offroad cu ceva urme.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate