storm Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Oameni buni, știți vreun atelier care poate să construiască și să omologheze o remorcă cu roți și cu suspensii de motocicletă, precum cea din imagine? Edited April 26, 2016 by storm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Intra pe site-ul RAR-ului , http://www.rarom.ro , acolo o sa gasesti o lista de ateliere autorizate sa fabrice remorci. Cauta ceva in zona dumitale si apoi sari pe ei sa vezi care iti poate face treaba. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Oameni buni, știți vreun atelier care poate să construiască și să omologheze o remorcă cu roți și cu suspensii de motocicletă, precum cea din imagine? [ATTACH=CONFIG]262765[/ATTACH] La Targoviste e un atelier care iti face de la zero tot felul de remorci si remorcute (chiar si blindate). O sa-i dau poza patronului sa vedem ce zice ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSGauto.ro Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Cu siguranta se poate face dar trebuie punte omologata nu ca cea din imagine . Aprox 2500 lei o sa coste .... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Cauta nu dispera.In 90 % or sa iti spuna cu nu se poate decat cu axa....ca cei 90 % se aprovizioneaza de la Knott si daca nu au aici insemna romaneste ca ''Nu se poate''. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSGauto.ro Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Cauta nu dispera.In 90 % or sa iti spuna cu nu se poate decat cu axa....ca cei 90 % se aprovizioneaza de la Knott si daca nu au aici insemna romaneste ca ''Nu se poate''. Ba se poate si cu alte punti dar o sa ceara teste de omologare pentru acelea sau daca nu exista sa fie testate ..... pentru ca asa este in Ro ! Noi ne-am batut cap-ul cu cateva remorci ... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? Oameni buni, știți vreun atelier care poate să construiască și să omologheze o remorcă cu roți și cu suspensii de motocicletă, precum cea din imagine? [ATTACH=CONFIG]262765[/ATTACH] Ce ai aici este o remorca cu masa maxima la incarcarcatura de 200kg ea avand cred ca in jur pana 100 kg Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 (edited) Re: Constructie si omologare remorca ? Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri. Am nevoie de o remorcă mică și ușoară, eventual demontabilă, pentru că am Samurai decapotabil, practic fără portbagaj, iar bagajele mele sunt ușoare, dar voluminoase. Am o curte foarte mică, în care ar fi loc pentru o remorcă cu platformă, depozitată vertical, dar se face frecvent curent puternic printre clădiri și nu am cum să o ancorez. Intrarea este foarte îngustă și după colț și n-aș putea să garez remorca altfel decât manual, așa că una ultraușoară ar fi ideală. Remorca din imagine este concepută pentru bagaje ușoare și este pliabilă, însă se găsește doar în SUA, Australia, Japonia. N-am găsit prin UE. Proțapul poate culisa în cadru, iar roțile pot fi rabatate. N-are platformă, ci popularele bare transversale auto, pe care se pot pune cutii aerodinamice, suporturi de biciclete, caiace, etc. M-am mai gândit să-mi fac o cușcă exterioară, cu bare transversale deasupra mașinii și/sau să pun o platformă pe cârligul de remorcare, însă cred că mi-ar afecta stabilitatea, la viraje și la vânt lateral, iar în spate mă incomodează roata de rezervă și mi-ar afecta unghiul de degajare. Cred că o mini remorcă de genul acesteia ar fi cea mai sigură și cea mai potrivită soluție pentru nevoile mele. Edited May 6, 2016 by storm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? eu nu stiu daca e potrivita pt tine dar stiu sigur ca eu nu as avea curajul sa plec la drum cu caruciorul ala de butelii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? @storm, incearca la Relian, ei fac tot felul de remorci si au si omologare pt ele. Din ce am vazut in poza, iti trebuie un fel de peridoc pt ski-jet.Sa nu te astepti sa fie ceva ieftin, adica un 500 euroi tot cred ca e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RETI Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? @storm, incearca la Relian, ei fac tot felul de remorci si au si omologare pt ele. Din ce am vazut in poza, iti trebuie un fel de peridoc pt ski-jet.Sa nu te astepti sa fie ceva ieftin, adica un 500 euroi tot cred ca e. e mare cel de skyjet ....vezi ca au si mai mici gen o motocileta .... cu roti de 10 sau de 12 numai retin....daca le mai sti pe clele vechi cu sandow la amortizare .....poti gasi si din clelel vechi ca sunt la fel de usoare iti trebuie ceva cu MMA 400 kg. mai erau unule inclusiv cu capac de fibra. Sau te indrepti catre UK ebay si gasesti acolo ceri factura ...ca sunt produse de firma si vii si o omologhezi aici. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 (edited) Re: Constructie si omologare remorca ? O să caut și remorci cu roți mici, dar ideea cu peridocul de jetski mi se pare excelentă! :be Ăm găsit pe net deja unul mic, reglabil 3-4m, cu MMA 450 kg. Mulțumesc! Edited May 13, 2016 by storm Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXP Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? O alternativa sunt remorcile pentru ATV, sunt remorici mici, usoare, cu MTA 400-450kg, si masa utila cca 300 kg. Majoritatatea sunt omologate, se pot gasi la cei care vand ATV-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Re: Constructie si omologare remorca ? http://Www.carligederemorcare.ro...cei mai ieftini din tara la remorci...sunt producatori Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts