Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Nu stiu daca cineva mai este in situatia mea,dar am umblat prin jud.Covasna si Brasov sa intreb de un rulment de presiune ambreaj si nici un dealer de piese nu a putut sa ma serveasca ba mai mult se uitau la mine parca as fi cerut o aeronava spatiala. :sr poate cineva sa ma indrume unde pot gasi,a mea scoate un zgomot infernal cand apas pe ambreaj. multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? Pe mine nu m-a privit nimeni ciudat....plus ca mi-au adus tot ce-am vrut :grin: ce-ti trebuie...sa intreb eu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? se gasesc, problema e sa nu vie vanzatorul cu capsa pusa si sa aiba pofta sa caute unpiculet. Pe original gasesti si nu la preturi aberante ... problema apre cand ceri ceva ce nu a fost pus pe masina din fabrica. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? nici la tr.severin nu este nici o problema.ba dincontra gasesti piese fabricate de diferiti producatori sau originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? nu e chiar asa. la samurai gasesti aproape orice, elemente de caroserie, de motor, de transmisie, esapament, aproape tot. La Jimny insa se schimba treaba, la alpadrino, de exemplu, abia daca gasesti citeva repere, nu gasesti nici chiar pe comanda, e cam nasol. Era cit pe ce sa iau si eu un Jimnica, dar m-am interesat de citeva piese (ca avea nevoie) si nu prea am gasit nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? posibil ca in tara sa nu fie probleme dar eu m-am interesat in doua judete si n-am reusit sa dau de un rulment de presiune la ambreaj,de asta intreb daca cunoaste cineva o adresa unde sa ma interesez! multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? posibil ca in tara sa nu fie probleme dar eu m-am interesat in doua judete si n-am reusit sa dau de un rulment de presiune la ambreaj,de asta intreb daca cunoaste cineva o adresa unde sa ma interesez! multumiri dati-mi un pm cu datele masinii si maine va dau un raspuns.an,capacitate cilindrica,putere.eventual si VIN asta daca nu o sa gasesc pe producator am nevoie pt a cauta in programul de original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? Incearca la Unix in Brasov, daca nu cumva au si la tine in Tirgu. Sint f bine dotati, serviabili si promti. In BV pe linga sediul Politiei. Sau mai bine tasteaza http://unixtrade.tripod.com/ Succese majore. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? sau incearca la Domar pe str Aurel Vlaicu....eu de acolo am luat multe piese ptr Samurai si Vitara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? Daca tot trebuie desfacuta cutia mai bine schimbi si placa de ferodou si placa de presiune, poti incerca si la METEOR, au depozite peste tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? Daca tot trebuie desfacuta cutia mai bine schimbi si placa de ferodou si placa de presiune, poti incerca si la METEOR, au depozite peste tot la meteor am incercat dar nu au! oricum multumesc ptr. informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? trec eu maine pe la oamenii de la care i-au piese....si le fac o intrebare.....da-mi pm cu datele masinii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? Incearca la Unix in Brasov, daca nu cumva au si la tine in Tirgu. Sint f bine dotati, serviabili si promti. In BV pe linga sediul Politiei. Sau mai bine tasteaza http://unixtrade.tripod.com/ Succese majore. multumesc pentru inf.voi incerca la unix,spui ca este langa politia judeteana? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? la fostul Carpatex...vecini cu cei de la ARC Electric :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: "Piese de schimb" intradevar o problema la Suzuki? la fostul Carpatex...vecini cu cei de la ARC Electric :h5 OK! multumesc mult. ne vedem la Sighisoara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate