adv Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) care pare mai interesant cu 4 usi sau 2 usi,?vreau sa-l tunez Editat Aprilie 30, 2016 de Astral PUNE CRATIMA UNDE TREBUIE..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Cand spui tuning te referi la: 1. Bling bling 2. Off road Ca sa avem un punct de plecare a ceea ce ti se pare mai interesant. 1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Cand te-ai inscris pe forum in 2012 ziceai ca ai Wrangler TJ din 2004, vroiai sa-l tunezi si pe ala , dar nu ne-ai mai spus nimic despre el : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=802258#post802258 Ti-ai facut o noua prezentare, la distanta de 4 ani, - si pe care, evident, ti-am sters-o.... - dar cu un alt Wrangler din 2012, nu se stie de care, dar cu acceasi intentie de a-l tuna : Intrebarea care se pune este, de fapt, ce doresti ?!? Te intreb asta pentru ca topicul deschis banuiesc ca este doar pentru a-ti creste numarul de posturi, dovada fiind urarile de "paste fericit" cu care ai gratulat vreo 20-21 de colegi in topicul de Prezentare.....si pe care urari tot eu ti le-am sters, evident ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) Cand spui tuning te referi la: ... cam la asta ma refer Cand te-ai inscris pe forum in 2012 ziceai ca ai Wrangler TJ din 2004, .......... !, despre urarile de paste le am scris pt ca aveam nevoie de 20 de mesaje,nu inteleg de ce,iar wranglerul vechi l am tunat demult a iesit super iar acm mi am luat unul din 2012 si vrea sa l tunez si pe acesta Editat Aprilie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Pentru a pune anunt la CUMPARARI nu aveai nevoie de 20 posturi, ci doar pentru sectiunea VANZARI..... Si nu ne arati si noua, intr-un topic dedicat masinii tale, cum arata TJ-ul cand l-ai luat, stadiile lucrarii si finalul ...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? care pare mai interesant cu 4 usi sau 2 usi,?vreau sa-l tunez Fara suparare, dar din postarea ta pare mai degraba ca vrei sa cumperi ceva... si nu esti sigur care din cele modele ar fi mai bun. De aici si intrebarea mea "Ce modificari ai vrea sa aduci masinii". Acum ii spui lui @Astral ca deja ai masina. E in 2 sau 4 usi? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Totusi care-i rostul titlului ,, ... cu 4 usi sau cu 2 usi ... " daca tot ti l-ai luat ? Poate ni-l arati si noua ,da nu copy-paste :old Editat Aprilie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 (editat) Fara suparare, dar din postarea ta pare mai degraba ca vrei sa cumperi ceva... si nu esti sigur care din cele modele ar fi mai bun. De aici si intrebarea mea "Ce modificari ai vrea sa aduci masinii". Acum ii spui lui @Astral ca deja ai masina. E in 2 sau 4 usi? intr o sapt sper sa am masina si este un black edition unlimited wrangler 2012,o sa caut poze cu tj ul si o sa le postez,chiar a iesit bine Totusi care-i rostul titlului ,, ... cu 4 usi sau cu 2 usi ... " daca tot ti l-ai luat ? Poate ni-l arati si noua ,da nu copy-paste :old despre masina asta este vorba si de Marti o sa incep procedurile pt leassing http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6blOm.html ...nici macar nu-i Rubicon ... Spor la achizitie :h5 Pentru a pune anunt la CUMPARARI nu aveai nevoie de 20 posturi, ci doar pentru sectiunea VANZARI..... Si nu ne arati si noua, intr-un topic dedicat masinii tale, cum arata TJ-ul cand l-ai luat, stadiile lucrarii si finalul ...? cum incarc poze? Cand te-ai inscris pe forum in 2012 ziceai ca ai Wrangler TJ din 2004, vroiai sa-l tunezi si pe ala , dar nu ne-ai mai spus nimic despre el : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=802258#post802258 Ti-ai facut o noua prezentare, la distanta de 4 ani, - si pe care, evident, ti-am sters-o.... - dar cu un alt Wrangler din 2012, nu se stie de care, dar cu acceasi intentie de a-l tuna : [ATTACH=CONFIG]263036[/ATTACH] Intrebarea care se pune este, de fapt, ce doresti ?!? Te intreb asta pentru ca topicul deschis banuiesc ca este doar pentru a-ti creste numarul de posturi, dovada fiind urarile de "paste fericit" cu care ai gratulat vreo 20-21 de colegi in topicul de Prezentare.....si pe care urari tot eu ti le-am sters, evident !fara suparare, ce sa fac cu posturile,nu fac colectie,pur si simplu vreau sa fiu pe un forum unde pot cere sfaturi,pot gasii anumite lucruri si unde nu trebuie sa cersesc posturi ca sa pot posta ceva,daca gresesc va rog sa ma corectati si imi cer scuze anticipat despre masina asta este vorba si de Marti o sa incep procedurile pt leassing http://olx.ro/oferta/jeep-wrangler-ID6blOm.html ...nici macar nu-i Rubicon ... Spor la achizitie :h5 nu sunt pt off road,mai degraba pt confort si sa arate cool Editat Aprilie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? O singura rugaminte avem catre tine : (re)citeste Regulamentul forumului si, pe cat posibil, tine cont si de recomandarile din semnatura mea. Pentru poze citeste aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Cum stai cu procedurile de achizitie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Cum stai cu procedurile de achizitie ? sal,maine trimit dosarul pt leassing,de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Desi esti din 2012 inscris pe forumul nostru, inca nu-ti sunt familiare toate butoanele si functiile, dar nici acum nu-i prea tarziu ca sa te obisnuiesti cu ele, drept pentru care iti recomand ca atunci cand vrei sa scrii un raspuns foloseste butonul "Raspunde la discutie" aflat atat in partea de sus a oricarei discutii, cat si in parte de jos : Evident, daca intr-adevar vrei sa citezi un coleg, atunci da, il poti folosi pe cel "Reply with quote". Altfel o sa iasa o varza ca in raspunsul multiplu pe care l-ai scris mai sus (#8) si in care sunt cuprinse si raspunsuri anterioare ! ........ Pentru Wrangler-ul TJ, 2004, ai deja un topic deschis, dar intrucat ai zis ca "nu ai mai multe poze" si ca masina ai vandut-o demult, topicul a fost inchis. Daca tu consideri ca mai ai ceva de adaugat, povestit despre acea masina, spune-mi si-l vom redeschide. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92133-Wrangler-TJ-2004 PS - Tutorialele de mai jos sunt destul de utile pentru cei inca nefamiliarizati cu forumul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum Editat Mai 4, 2016 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: wrangler 2012 cu 4 usi sau cu 2 usi este mai usor de tunat? Pura curiozitate :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate