R.G Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Buna ziua, As vrea sa stiu daca in Bucuresti este cineva care imi poate reface cutia de comanda a unui troliu (marca troliului nu o cunosc deorece nu se mai vede nicio specificatie pe el, masina cumparand-o cu troliul montat), troliu ce se afla pe masina in acest moment. Ideea este ca acum doua saptamani am fost nevoit sa demontez cutia de comanda efectiv pe marginea strazii, asta datorita unor probleme la radiatorul principal. Am facut poze la interiorul cutiei, dar as vrea sa o mut in compartimentul motor, iar de acolo sa ii trag comanda la buton in interiorul masinii. In acest fel cand am nevoie sa ma troliez sa o fac fara a mai avea nevoie de telecomanda cu cablu. Ma gandesc ca daca tot fac aceasta modificare ar fi indicat sa se arunce o privire si la troliu. De mentionat ca inainte de a ii da cutia de comanda jos troliul functiona. Daca stiti pe cineva care ma poate ajuta, eventual un numar de telefon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: Verificare / Service trolii Bucuresti Buna ziua, As vrea sa stiu daca in Bucuresti este cineva care imi poate reface cutia de comanda a unui troliu (marca troliului nu o cunosc deorece nu se mai vede nicio specificatie pe el, masina cumparand-o cu troliul montat), troliu ce se afla pe masina in acest moment. Ideea este ca acum doua saptamani am fost nevoit sa demontez cutia de comanda efectiv pe marginea strazii, asta datorita unor probleme la radiatorul principal. Am facut poze la interiorul cutiei, dar as vrea sa o mut in compartimentul motor, iar de acolo sa ii trag comanda la buton in interiorul masinii. In acest fel cand am nevoie sa ma troliez sa o fac fara a mai avea nevoie de telecomanda cu cablu. Ma gandesc ca daca tot fac aceasta modificare ar fi indicat sa se arunce o privire si la troliu. De mentionat ca inainte de a ii da cutia de comanda jos troliul functiona. Daca stiti pe cineva care ma poate ajuta, eventual un numar de telefon... Incearca la 0722230589. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.G Postat Mai 1, 2016 Autor Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: Verificare / Service trolii Bucuresti Multumesc frumos, o sa sun marti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate