adammoga80 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? inca un minus mare la feroza fata de vitara este reductorul,care este muult mai slab la ferozza de cat la vitara suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? inca un minus mare la feroza fata de vitara este reductorul,care este muult mai slab la ferozza de cat la vitara mai slab ca fiabilitate sau demultiplicare ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? feroza e o japoneza veritabila,am sarit cu ea in sus pe loc findca nu putea urca intr-un loc vreo jumate de ora fara sa cedeze nimic si piese after market nu se prea gasesc pentru ea pentru ca cred ca producatorul a facut ce era mai bun la masina asta,eu am fost incantat de faptul ca intretinerea la ea in primul meu an de off road a fost foarte mica,adica s-a redus doar la consumabile,in rest nimic,dupa mine masina e tanc pentru ce poate ea sa faca,oricum e o ruda foarte apropiata cu toyota aci nu stiu ce sa zic , amicul meu are Feroza , merge pe unde merge Patrolul , foloseste troliul mai des decat mine, ia damage aproape tura de tura. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 (editat) Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? mai slab ca fiabilitate sau demultiplicare ? Feroza are 1.754 pe Low iar Vitara are 1.82. Ca si rapoarte finale, daca am calculat bine, au cam asa: Feroza: treapta l-a 3.752 x Low 1.754 x Diff 5.285 = 34.78 Vitara: treapta l-a 3.65 x Low 1.82 x Diff 5.125 = 34.04 (exista si alte rapoarte, gen 4.88, rezulta un raport final si mai slab decat la Feroza) Daca doriti va spun si la Frontera sau Rocky :grin: Editat Mai 5, 2016 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? imi place documentatia ta,felicitari toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Mai 6, 2016 Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: De ce o lwb 1.6 si nu o feroza? S-au vandut toate Feroza din cluj! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate