Kamena Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Am un pinin 1.8 cutie automata Pe treapta 1 de viteza cuplat reductor pe greu la panta foarte mare motorul nu se tureaza mai mult de 2500 ture . La asfalt schimba si in 5000 ture dar la panta mare da sa moara si nu se tureaza mai mult de 2500 Care sa fie problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fabian_muthi Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: problema turatie motor 1.8, cutie automata Se pare ca avem aceasi problema ..................eu am schimbat filtrele din poampa de inalta dar tot asa ....ma gandesc sa schimb si bujiile . Ai reusit sa faci ceva tu???? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: problema turatie motor 1.8, cutie automata @Kamena cred ca mai bine te infiltrezi pe topicul asta, ca descrie aceeasi problema si sunt mai multe sugestii: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92995-pinin-1-8-gdi-automatic-nu-trage-la-panta :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate