Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Meserias fibra de sticla in Bucuresti?

abunea
 Share

Recommended Posts

Cum trocariciul meu nu are decat doua boxe amarate in bord, iar boxe suplimentare nu prea ai unde sa montezi, as vrea sa ii montez un sound bar, agatat sus de rollcage.

Numai ca unul original costa o galagie de bani, asa ca ma gandesc ca poate un meserias care lucreaza in fibra de sticla imi poate face unul similar.

Atasez si doua poze cu proiecte luate de pe net, inclusiv una care arata cum se monteaza pe masina.

Aveti idee prin Bucuresti sau imprejurimi, de un meserias serios care ar putea sa faca o lucrare de genul asta?

soundbar1.JPG.c3ab36e4de41017c81c03255b1aa08ff.JPG

soundbar2.thumb.JPG.b0888c902db144ba1b403ee9d3acc148.JPG

soundbar3.thumb.jpg.8590d0de99fafd36ac284a3b72ea1dd9.jpg

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Re: Meserias fibra de sticla in Bucuresti?

Ca sa-ti poata face piesa respectiva e nevoie de piesa originala dupa care iti face un sablon iar apoi dupa sablon iti poate face din fibra exact piesa pe care o vrei.

Nu stiu daca mai lucreaza cu fibra, dar poti suna sa-l intrebi : Alex, 0762.677.489.

Pai daca aveam originalul, nu mai aveam nevoie de meserias :wink:

Ideea e sa o facem dupa niste dimensiuni, ma gandeam sincer fara matrita si chestii, poate o structura usoara din lemn/metal pe care sa punem fibra. O sa incerc un telefon, sa vedem ce zice si omul. Mersi!

M-am gandit si la varianta asta, dar cred ca ar arata mai bine cu fibra si cred ca ar fi si mai usoara. Dar in ultima instanta o sa o fac din lemn, numai ca un lemn usor si rezistent la flexare (o sa se zbangane in offroad) nu e usor de gasit. Cred.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Ideea e sa o facem dupa niste dimensiuni, ma gandeam sincer fara matrita si chestii, poate o structura usoara din lemn/metal pe care sa punem fibra. O sa incerc un telefon, sa vedem ce zice si omul. Mersi!

M-am gandit si la varianta asta, dar cred ca ar arata mai bine cu fibra si cred ca ar fi si mai usoara. Dar in ultima instanta o sa o fac din lemn, numai ca un lemn usor si rezistent la flexare (o sa se zbangane in offroad) nu e usor de gasit. Cred.

0726188312-Catalin.

Este prieten de-al meu, mi-a facut snorkel-ul la LRF. A facut intai matrita si dupa piesa.:wink:

Am inteles ca nu ai originalul care e o "galagie de bani", dar am zis ca poate cunosti pe cineva care il are si care ti-l poate imprumuta...

din lemn (placaj plop) iese mai bine si ai un + in zona de acustica. daca folosesti o imbinare cu tincuri 'nu mai are moarte' iar daca in interior construiesti un caroiaj (structura de tip fagure) rezolvi si problema deformarilor elastice. (eu asa construiesc machetele mele pt trenuri... si rezista fara probleme).

nici fibra nu este chiar usoara (vad ca ai ceva deschidere, deci va trebyi ranforsata cu ceva ...)

respect,

bogdan.

Va multumesc pt sfaturi/contacte, o sa mai investighez un pic si varianta cu plopul, daca ziceti ca e bun.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use