seklerbowhunter Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Buna tuturor, Recent am achizitionat un Vitara LWB/V6 2.l automat 4 trepte an fabricate 97.decembrie cu clima.Pe scurt pretul de vanzare cerut 4200 euro cu motor recent resegmentat (garantie pe motor 6 luni) din reprezentanta Nissan Kecskemet Ungaria, suspension lift 4 cm OME nou, cauciucuri BF Goodrich MT, reflectoare fata si spate , tinichigeria exteroara total refacuta inclusive polish pe toata masina , sasiu izolat fara gram de rugina, scut motor-schimbator 7mm aluminiu, kilometrii 177 de mii reali (cred eu) cu carte servis,distributie uleiuri filter schimbate . Consum la drum intins undeva la 11 litri fara AC, cauciucuri 235/70/16 viteza 90-110 km/h Pana aici toate bune si frumoase dar nu am experienta cu cutia de viteza automata si ma deranjeaza faptul cand schimba viteza simt o lovitura usoara in cutie. Credeti ca ar fi bine sa schimb uleiul deoarece am inteles ca acesta se schimba la 200 mii? "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate